FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Uhrin: "Patronul nu mă lasă să plec, nici nu vrea să audă de acest subiect!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2009 00:00

Dusan Uhrin, antrenorul Mladei Boleslava, spune că nu a reuşit să îl convingă pe actualul său patron să îl lase să plece la Poli Timişoara, anunţă violamania.ro

"Am încercat toată ziua, am vorbit cu patronul de la Mlada, dar efectiv nu se poate. Nici măcar nu vrea să audă de acest subiect. Nu îl interesează nici banii, nimic altceva! Nu am ce să fac. Acum îl voi suna şi pe domnul Iancu să îi comunic situaţia. Sînt trist că am ajuns în această situaţie, dar nu am ce să fac.

Îmi pare extrem de rău pentru că oferta Timişoarei era foarte bună, îmi plăcea enorm acel oraş, dar sînt legat de acest contract. Chiar este o situaţie în care eu nu mai pot să fac nimic, chiar dacă mi-aş dori să vin. Nu sînt deloc fericit. Este o zi trista pentru mine.

Singura rezolvare este acum la Marian Iancu, dar nu am o clauză de reziliere a contractului.Poate reuşeşte dumnealui să îl convingă, dar va fi foarte greu pentru că patronul de la Mlada nici măcar nu vorbeşte engleză", a explicat Dusan Uhrin în exclusivitate pentru violamania.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  17 Iunie 2009, 19:21

Cat de penibil e Iancu acum. L-a dat afara pe singurul antrenor care era capabil sa ii castige campiobnatul dupa o victorie cu 4-0 si pe primul loc daca nu ma-nsel (adunate si punctele de la TAS). Daca ramanea Uhrin acum erau campioni. Cred ca il roade "pizma" acum de gafa pe care a facut-o. Ma bucur pt Uhrin ca nu poate veni doar din prisma ca nu merita sa mai sufere inca o umilinta. Poate tot raul e spre bine pentru el. Nu mai prinde Timisoara ocazia de a lua titlul 10 ani de-acum in

bamse1901
bamse1901  •  17 Iunie 2009, 18:57

ai fi cel mai josnic antrenor la fel ca lacatus si la fel vei pati daca vei reveni

 •  17 Iunie 2009, 18:51
Postat de pe 17 Iunie 2009, 18:39

Asa merita Timisoara pentru ca il tot ridica in slavi pe patron. Daca tot sunteti alaturi de Iancu asa meritati ....

vine unul mai bun, sa-ti rozi tu unghiile de ciuda ! ;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează