FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Uhrin saluta in romana

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2007 00:00

Dusan Uhrin Jr a venit ieri imbracat lejer la conferinta in care au fost prezentati Vrsici si Ratiu. Cehul a surprins salutind in romana: "Buna ziua!", dupa care a vorbit despre noua sa echipa: "Am vrut sa intensificam concurenta la echipa si cred ca venirea celor doi jucatori este benefica, dar depinde doar de ei daca vor fi in primul 11. Acum nu mai avem nevoie de jucatori, dar depinde mult de debutul campionatului, daca toti jucatorii vor fi sanatosi", a conchis cehul.

Ratiu si Vrsici, prezentati
Ieri, a avut loc prezentare oficiala a fundasului Alin Ratiu (Sportul) si mijlocasului sloven, Dare Vrsici (Zilina). "Sint foarte satisfacut si multumit ca pot juca pentru un club ca Poli. Ma bucur ca am ajuns aici si ca am reusit sa ma inteleg bine cu colegii in timp foarte scurt. M-au ajutat enorm", a spus Vrsici, in timp ce Ratiu a plusat: "Este o onoare ca am venit la Timisoara si am gasit aici un colectiv de valoare. Sper ca impreuna cu noul antrenor sa ne atingem obiectivele din acest an si sint sigur ca vom realiza acest lucru, fara probleme". Poli i-a mai legitimat pe St. Stancu, Dancia, Teusan, Aliuta, Arman Karamian si Ganea si a ajuns la un acord cu jucatorii Otopeniului, Cojocnean si Fl. Sandu

" Dinamo favorita"
Dupa un prim-contact cu fotbalul romanesc, slovenul Vrsici a vazut-o pe Dinamo, drept favorita la titlu in sezonul viitor. "La cum cunosc echipele din Romania, cred ca Dinamo este favorita la titlu, dar si Poli se poate bate acolo sus. Cred foarte mult in aceasta echipa si vom face totul sa ajungem departe", a spus Vrsici, completat de Ratiu: "Avem cele mai bune conditii din Romania si sintem obligati sa ne indeplinim obiectivele".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează