LIGA 1  ·  HERMANNSTADT

HERMANNSTADT - U CLUJ 0-1 // Iuliu Mureșan, mobilizare războinică în vestiar: „M-am luptat din 2003 cu U Cluj. Le-am zis jucătorilor să continue lupta!”

Iuliu Mureșan // foto: Gazeta Sporturilor
Iuliu Mureșan // foto: Gazeta Sporturilor

Miercuri, 12 Iunie

Iuliu Mureșan, președintele lui Hermannstadt, a dezvăluit, după ce echipa sa a câștigat „barajul” cu U Cluj (2-1 la general, 2-0 în tur, 0-1 în retur) cum și-a motivat jucătorii înaintea partidei de azi. 

„Le-am spus că eu am intrat în fotbal luptându-mă din 2003-2004 cu U Cluj. Noi, cei de la CFR am învins mereu. Le-am spus jucătorilor: «continuați voi lupta!». Știam că meciul va fi greu, știam că există oboseală, dar meciul de azi a fost jucat pentru a nu rata calificarea în Liga 1.

Îl felicit pe Vasile Miriuță, e prietenul meu, indiferent ce spune lumea. M-aș bucura ca el să rămână pe bancă. Totodată, vreau să spun că e cea mai frumoasă și dulce înfrângere din carierea mea de conducător”, a declarat Iuliu Mureșan, la Look Sport. 

Fost conducător la CFR Cluj timp de 14 ani, Iuliu Mureșan a devenit președintele lui Hermannstadt în luna aprilie. 

Vezi aici toate detaliile de la meciul Hermannstadt - U Cluj 0-1!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Susține că fostul soț a bătut-o și a amenințat-o cu moartea. Aproape că nu-ți vine să crezi că e adevărat când afli despre cine e vorba

Libertatea

Comentarii (1)

luisharcsa  •  12 Iunie 2019, 21:51

Respect domnule Muresan.Sper sa va vad din nou in Gruia.Hai CFR!!!!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1