FOTBAL  »  LIGA 1  »  VIITORUL

Ultima înfrângere nu l-a demoralizat pe Hagi: "Dacă Viitorul a ajuns să facă asta cu Dinamo, e extraordinar! Am câștigat un lucru important în 5 ani"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2018 18:09

Gheorghe Hagi a vorbit la conferința de presă de azi, printre altele, și despre înfrângerea de etapa trecută cu Dinamo, 0-1. "Regele" a vorbit despre aspectul care l-a mulțumit în ciuda înfrângerii din "Ștefan cel Mare". 

"Am pierdut cu Dinamo, dar un singur aspect a fost negativ în privința jocului: că nu am marcat. În rest, uitați-vă pe INSTAT, pe toate datele, sunt bune spre foarte bune. Dacă Viitorul a ajuns să aibă 63 la sută posesie pe terenul lui Dinamo, pentru mine este un lucru extraordinar.

Am câștigat ceva important în acești 5 ani în prima ligă: respectul. A ajuns Dinamo să ne respecte atât de mult încât să ne predea inițiativa. Când joci cu echipe mari, dacă nu marchezi, nu ai nicio șansă să scoți un rezultat pozitiv. A venit și o greșeală, adversarul valoros a speculat pe contraatac. În rest, mergem pe linia noastră, ne respectăm blazonul și stilul ofensiv", a spus Hagi, la conferința de presă de azi.

Vezi și: 

Playtech: Anamaria Prodan, reacție HALUCINANTĂ după ce Reghe s-a dus cu altă femeie în Grecia: ”Să scăpăm de circ”


Comentarii (1)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  17 August 2018, 20:04

rejiliiiiiiii ,ai avut posesie dar nu ai avut sut pe poarta ,in STEFAN CEL MARE NU TE RESPECTA NIMENI ,poate la popesti leordeni unde antreneaza jiji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează