FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

ULTIMĂ ORĂ » FRF a decis! Adio stadioane cu gazon artificial! Chiajna, afectată din plin de decizia luată azi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 19:20

Azi a avut loc o nouă ședință a Comitetului Executiv al Federației Române. Cea mai importantă decizie luată a fost ca din sezonul următor în Liga 1 să nu se mai poată juca pe suprafață de joc sintetică.

Astfel, dacă va rămâne în Liga 1, Concordia Chiajna va fi nevoită să schimbe suprafața de joc. Mai mult, toate cluburile din Liga 1 trebuie să aibă un angajat care să se ocupe de întreținerea stadionului. 

"În același timp, toate cluburile, indiferent de eșalon, vor fi obligate să furnizeze suprafețe de joc în condiții optime. Terenurile de joc pe care se desfășoară jocuri din cadrul Campionatului național Liga I vor fi acoperite doar cu gazon natural sau hibrid.

Pentru evitarea oricărui dubiu, niciun joc din cadrul Campionatului Național Liga I nu se va desfășura pe o suprafață de joc alcătuită din gazon artificial

De asemenea, s-a aprobat introducerea obligativității tuturor cluburilor, indiferent de eșalon, de a avea neapărat un responsabil cu întreținerea gazonului pentru a putea participa în competiții", se arată pe site-ul oficial al FRF.

CITEȘTE ȘI: 

Florin Bratu, mesaj clar pentru Ionel Dănciulescu: "Am văzut că asta face pe unde poate"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
alex_777
alex_777  •  13 Decembrie 2018, 13:40

in sfarsit ceva bun am auzit si eu dela frf, sper sa se puna in practica nu doar vorbe, gazonul este materia prima pentru fotbal apoi de restul mai vorbim insa macar sa ai pe ce sa scrii!!!

gazistu
gazistu  •  13 Decembrie 2018, 13:29

cel mai bine...in sfarsit o decizie buna a lui Burelanu. DAr cum ramane cu procaria de playoff/out...ca numa in campionatele mici vezi asa ceva (Cipru, Belgia, Elvetia, etc)

para.para
para.para  •  13 Decembrie 2018, 01:52

E posibil ca, Chiajna sa castige un eventual proces la TAS. Nu ca nu ne cunosc aia de la TAS, dar de ce sa nu ne facem iar de ras cu o noua aberatie a FRF.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează