FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

ULTIMA ORĂ Gabi Balint a anunțat în direct cine vine antrenor la CFR Cluj: "Se discută cu el acum. Vine să ia titlul!"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 09:11

 Gabi Balint a anunțat că are informații că CFR Cluj discută cu Dan Petrescu posibilitatea ca acesta să revină la campioana României. 

"Sunt șanse mari ca Dan Petrescu să se întoarcă. Se discută întoarcerea lui acum. S-a discutat, pentru că el mai are puțin în China, termină contractul.

Se întorc și cei dinainte, care au lucrat cu el. Se mai crede din nou într-o câștigare a titlului și o pătrundere în grupele Champions League", a spus Balint, la TV Digi Sport. 

"Bursucul" nu mai are viitor în China, fiind la un pas să fie dat afară de Guizhou Zhicheng, formație care este ca și retrogradată.

Ultima etapă a sezonului din China este pe 11 noiembrie, iar apoi negocierile dintre cele două părți vor intra în linie dreatpă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
mosvasile
mosvasile  •  02 Noiembrie 2018, 18:56

Ce nu inteleg,e de ce l-au pus si pe MM Stoica in poza!Adica inteleg, e "mentorul"celor de la GSP!

daniaania
daniaania  •  02 Noiembrie 2018, 12:41

DP nu are un fotbal spectaculos ci eficient.Stie ce are de facut si poate tine vestiarul sub control. Daca vine cu siguranta castigam campionatul si in UCL sau EL nu ne facem de ras.

976569435687052
Budica Stancu  •  01 Noiembrie 2018, 21:21

Ma enerveaza Dan PETRESCU deoarece esteun antrenor dur si la proppiu si la figurat.S-a invatat la bani multi si calca pe cadrave .Veti vedea iar coate si faulturi ,la limita victorii dubioase si el campion ,caci cu lui, nu i se opune ca lui Gigi, toata lumea.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close