FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ULTIMĂ ORĂ Încă o plecare de la Dinamo! A fost om important în sezonul trecut, dar acum și-a găsit altă echipă

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 11:02

Primul indezirabil este ca și plecat de la Dinamo! Maxi Oliva face parte din grupul jucătorilor pe care Vasile Miriuță nu mai contează și care nu au făcut deplasarea în cantonamentul de la Limassol, alături de Bokila și Rivaldinho.

Conform surselor Gazetei, fundașul stânga argentinian s-a înțeles deja cu Newell's Old Boys, din prima ligă din Argentina, și rămâne ca în zilele viitoare să plece în America de Sud pentru a semna.

Odată cu plecarea lui Maxi, dinamoviștii fac o economie serioasă, salariul argentinianului fiind de 8.000 de euro pe lună.

Oliva a venit liber de contract la Dinamo în mandatul lui Ioan Andone și a fost mai mult rezervă, postul său fiind de fundaș stânga, acolo unde era căpitanul Steliano Filip, plecat și el în această iarnă la Hajduk.

20 de meciuria jucat Oliva pentru Dinamo all-time în Liga 1, fără să marcheze vreun gol

9 meciuria jucat Oliva în acest sezon de Liga 1

250.000 €valorează Oliva, conform transfermarkt.de

Negocierile continuă

Gazeta anunța în urmă cu o lună că Dinamo este în discuții cu fundașul stânga Alexandru Vlad, de la CFR. După plecarea lui Steliano Filip la Hajduk Split, negocierile au fost reluate, lucru confirmat de Vasile Miriuță la Digi:

"Vlad este o opţiune, voi discuta cu patronul şi voi lua o decizie. N-am discutat cu cei de la CFR încă, dar e o şansă să vină". 

A învins cancerul!

Ion Marin, fostul mare jucător al lui Dinamo, a povestit într-un interviu la DigiSport cum s-a vindecat de cancer la colon: "Am avut ceva probleme cu stomacul și m-am prezentat la un control pentru acest lucru. Pe 6 iulie am fost depistat, pe 10 am plecat în Germania, iar pe 12 eram deja operat.

Am avut noroc că s-a descoperit atunci și că s-a acționat rapid, fără să i se dea șansa să se extindă, a fost eliminat 40 cm de colon. Acum sunt bine, de altfel am fost bine tot timpul, nu am avut dureri mari. La ultimul control pe care l-am efectuat, pe 11 ianuarie, verdictul a fost că sunt curat, sănătos", a spus "Săpăligă". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  26 Ianuarie 2018, 17:54
Postat de jim_raynor pe 26 Ianuarie 2018, 17:17

Multa sanatate lui Sapaliga!

Om de calitate, cu mult bun simt.

jim_raynor
jim_raynor  •  26 Ianuarie 2018, 17:17

Multa sanatate lui Sapaliga!

stelistul1
stelistul1  •  26 Ianuarie 2018, 17:18

Oh, am crezut ca a plecat Danutz Lupu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează