FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Ultimă oră » Părea că va fi titular, însă a fost dat afară de CFR Cluj: "Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Petrescu"

Mincă mai avea contract cu CFR până în 2019 // FOTO: Gazeta Sporturilor
Mincă mai avea contract cu CFR până în 2019 // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 12:04

Mihai Mincă (32 de ani), goalkeeper-ul celor de la CFR Cluj, a fost anunțat astăzi de club că i-a fost reziliat contractul. 

Decizia ca portarul care a evoluat pentru CFR Cluj în ultimele șase sezoane să fie îndepărtat pare să fie una retroactivă.

Clubul i-ar fi reziliat contractul jucătorului ca urmare a unor probleme create de Mincă în cantonamentul de la Maribor din această vară, când goalkeeper-ul ar fi consumat alcool într-o noapte alături de mai mulți colegi.

Conform TV Digi Sport, Mincă s-a prezentat astăzi la antrenamentul echipei, însă un bodyguard i-a interzis să intre în vestiar. Ulterior, secretara clubului i-ar fi dat vestea portarului, înmânându-i acestuia un plic ce conținea rezilierea contractului. 

"Mulțumim, Mihai Mincă! CFR 1907 Cluj anunță că a ajuns la un acord pentru rezilierea amiabilă a contractului cu Mihai Mincă, care a apărat culorile clubului nostru în ultimele șase sezoane. Îi mulțumim portarului în vârstă de 32 de ani pentru contribuția avută la performanțele CFR-ului și îi urăm mult succes în continuare!", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării "feroviare".

"Nu-mi vine să cred cum am fost dat afară de la CFR, după 6 ani petrecuți aici și nu-mi vine să cred ce mi-a făcut domnul Dan Petrescu.

Acum îmi pare rău că n-am acceptat oferta lui Mircea Rednic de a merge la Mouscron, preferând să continui la CFR unde m-am simtit extraordinar", a declarat Mihai Mincă, potrivit TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
romulus65
romulus65  •  02 August 2017, 19:14
Postat de pma77 pe 02 August 2017, 12:47

Pai ce sa-ti fac daca iti place sa bei prin cantonamente!:)

De ce numai el ste dat afara daca au fost mai multi jucatori care au baut? De ce atat de tarziu, dupa aproape o luna, de ce nu i s-a reziliat contractul imediat dupa savarsirea faptei pentru a avea posibilitatea sa-si gaseasca alt angajament?

1610711385807044
Misu Mihai  •  02 August 2017, 16:26

Jumatate fumigene, un sfert cancan......!

1610711385807044
Misu Mihai  •  02 August 2017, 16:25
Postat de satyricon pe 02 August 2017, 14:21

Perversi maxim astia de la CFR. Minca sa zica multumesc pentru faptul ca nu trebuie sa aduca si bani de acasa!

Nu esti cu astea...habar nu ai ce vorbesti !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează