FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

ULTIMĂ ORĂ Răspunsul FRF în cazul fotbalistului de la Viitorul prins că paria! Comisia de Integritate s-a autoseziat

Mihai Vodut
Mihai Vodut

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 20:11

Mihai Voduț, atacantul în vârstă de 24 de ani al Viitorului, a pariat pe meciul propriei echipe. Fotbalistul a mizat 100 de lei pe un bilet pe care se afla și Viitorul-Astra, 1-0.

Cum pariurile sunt ilegale, Gazeta a cerut punctul de vedere al Federației Române de Fotbal în cazul fotbalistului al cărui contract a fost deja suspendat de Viitorul Constanța. 

Departamentul de integritate s-a autosesizat deja, fiind o anchetă în plină desfășurare. 

"Vă informăm că Departamentul de integritate al Federației Române de Fotbal s-a autosesizat în urma articolelor apărute în mass-media.

Fiind o anchetă în desfășurare, nu putem oferi detalii sau face comentarii", este răspunsul FRF la solicitarea Gazetei Sporturilor.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE // FOTO INCREDIBIL » Viitorul SUSPENDĂ contractul fotbalistului prins că a pariat pe meciul propriei echipe!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  22 Ianuarie 2019, 08:52

Nu e nevoie sa va bagati matale. Gica il suspenda sigur daca rezultatul analizei interioare este +.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  22 Ianuarie 2019, 00:26

e fantastic ca nimeni nu sesizeaza nota tendentioasa a articolului! "jucatorul a fost prins"! prins de cine? ca nu avem decat declaratia unei femei furioase,capabile de orice pentru a se razbuna! cum a fost prins? cum dovedesc ei ca tot scandalul este real? in nici un fel! sa schimbe in pana mea titlul in "jucatorul suspectat ca ar fi jucat la pariuri!" eu, in locul lui Vodut, dadeam gsp in judecata si imi luam si bani de la ei!

marius.bxl
marius.bxl  •  21 Ianuarie 2019, 23:35

Dar comisia de integritate ce face pentru jucatorii care nu și-au mai primit salariile din contract pe motiv ca clubul a intrat in insolventa ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează