FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

ULTIMA ORĂ Revenire în fotbalul românesc pentru Ioan Andone: "Vreau să fiu manager general"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 14:01

Ioan Andone (57 de ani) a antrenat-o ultima dată pe Dinamo în sezonul trecut, iar acum spune că e gata să revină în fotbal, dar nu ca antrenor.

"Mă văd manager general undeva. Vom vedea unde. Bineînțeles că poate fi în fotbalul românesc. Am așa în cap mai multe idei, am niște discuții, vom vedea ce va fi", a spus Andone la Pro X.

Ioan Andone spune însă că nu se gândește la o revenire la Dinamo: "Nu se pune problema, nu aș fi stat la discuții. Nu sunt eu în momentul ăsta de Dinamo. Nici anul trecut nu am fost. Nu am analizat corect șansele pe care le aveam pentru câștigarea titlului. Nu am analizat anturajul cu care lucram. Nu aveam de unde să știu care sunt oamenii din club.

Citește și: Dezvăluiri halucinante ale lui Ioan Andone: "Îl bârfeau pe Bratu dimineața la cafea. L-au dat afară de la Divizia C, să vezi ce spuneau despre el"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (21)
mannecken
mannecken  •  05 Martie 2018, 19:06
Postat de haideusicfr pe 05 Martie 2018, 18:44

Ce usor e sa dai sfaturi altora. Pe banii celorlati.

Unde vezi tu sfat? Esti capabil sa faci diferenta între un raspuns, un mesaj, dialog, discutie, dorinta...Scriind mesajul îmi dau seama ca esti CFR-ist. Unde vezi tu sfat? Clujul merita doua echipe în prima divizie, dar având în vedere calitatea suporterilor de genul tau, mai bine lipsa. Andone a antrenat ambele echipe si cred ca este apreciat de marea majoritate a suporterilor acestor echipe.

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Martie 2018, 18:44
Postat de mannecken pe 05 Martie 2018, 18:15

Pai eu, cu tot respectul pentru vârsta dumneavoastra, as vrea sa cumpere pe Corvinul. Ar fii mai logic. U Cluj este o echipa pe care o apreciez si mi-a facut placere sa o vad jucând cu Corvinul cu mult ani în urma. Meciul se juca pe teren si nu era nici o suspiciune daca gresea arbitrul. Nu cumpara el pe Dinamo, desi se pare ca doar din banii pe care i-ar obtine din tablourile pe care le are, cumpara aceasta echipa...se pare ca ar fii afirmat asta :) Totusi, cine mai investeste bani în fotbalul românesc :(

Ce usor e sa dai sfaturi altora. Pe banii celorlati.

fangigi
fangigi  •  05 Martie 2018, 18:41
Postat de Mircea Raicu pe 05 Martie 2018, 16:26

Ăsta nu.i ăla care a spus că Steaua nu se refuză ?

Da, spune multe lucruri trasnite!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează