FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ULTIMA ORĂ Zi decisivă în privința stadionului Dinamo: Badea, la tratative! » Condiția pusă de fostul acționar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 18:48

Părțile implicate în litigiul care împiedică lucrările de modernizare de la stadionul Dinamo se vor așeza luni la masa tratativelor, în încercarea de a găsi pe ultima sută un numitor comun, conform unor informații GSP de ultimă oră!

Astăzi a avut loc o întrevedere între conducerea Clubului Sportiv Dinamo și un reprezentant al societății conduse de Nicolae Badeadar luni, la tratative, va fi prezent Badea în persoană. 

News.ro scrie azi că Badea ar condiționa renunțarea la litigiu de parafarea unei noi înțelegeri pentru stadion, după ce arena va fi reconstruită, în baza HG 207/2002. 

Citește  în ediția tipărită de joi a Gazetei Sporturilor, într-un material de două pagini, toate subterfugiile care au dus la acest caz incredibil! Ziarul va fi mâine pe tarabe de la prima oră, dar poate fi răsfoit și online, în această noapte,   AICI , după ora 00:00!

Suporterii dinamoviști au protestat vehement la ultimele meciuri ale echipei, afișând mesaje prin care cer ca acest conflict să fie soluționat rapid, iar arena să intre în procesul de modernizare. 

Ultrașii cer și ca noul stadion să nu mai aibă pistă de atletism, însă Monica Iagăr, șefa CS Dinamo, se opune, considerând că arena ar trebui să permită practicarea mai multor discipline sportive. 

Oficialii dinamovişti mai au timp până la 31 martie să ajungă la un consens. În caz contrar, stadionul va ieși de pe lista pentru Euro 2020.

Stadionul Dinamo face parte din cele 4 arene din București care trebuiau să fie modernizate prin programul de reabilitare în cadrul proiectului EURO 2020, doar că există riscul de a fi exclus din listă, întrucât sunt probleme între CS Dinamo (n.r. al Ministerului de Interne) și AFC Dinamo București, al cărei deținător este Nicolae Badea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
dinamo100
dinamo100  •  16 Martie 2017, 15:25

Cand vrei sa faci ceva care sa foloseasca mai multor scopuri, iese o struta-camila, care nu-i foarte buna pentru niciunul din scopuri. Din cate stiu parcul Dinamo e mare, exista si terenul 2, pe care juca Victoria daca nu ma-nsel; acolo s-ar putea face o arena de atletism mica si cocheta, in genul celeia de la Arcul de Triumf. In fine, parerile noastre nu prea conteaza, dupa toate probabilitatile Iagar si Badea n-o sa ajunga la consens.

853468524787119
Rusu Ioan  •  16 Martie 2017, 09:35

Stadionul trebuie sa aiba si pista de atletism, sa se poata practica si alte sporturi nu numai fotbal.Au gresit mult cei ce au construit stadionul numai pentru fotbal si ......pentru spectacole.Tara asta nu are neoie de de altceva decat de Fotbal care creeaza 'GALERII", galerii care sunt antrenate si pentru uzul"strazii" care stiu numai sa strige, sa racneasca adica, sa arunce cu orice in ceea ce nu le convin,....Autoritatile nu suporta sporturile cu adevarat pasnice dar la fel de spectaculoase.Am auzit ca unii edili care dispun de stadion cu pista de atletism au facut program pentru public, gratuit, ca sa faca alergari... Bravo lor!

chris_bu67
chris_bu67  •  16 Martie 2017, 08:05

Dumnezeu să vă lumineze mințile și inimile,să vă înțelegeți,să lăsați ceva bun și de pomenit în urma voastră,că vine moartea peste noi,și ce vom lăsa în urmă?Dacă vă trebuie pistă,mergeți pe aeroport,drum bun!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează