FOTBAL  »  Superliga  »  INTERES

Ultima șansă pentru echipele din Liga 1 » Unul dintre cei mai experimentați portari, la un pas să plece în Ungaria

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 11:35

După doi ani pe care i-a petrecut la ACS Poli Timișoara, Cătălin Straton a ajuns la finalul contractului pe care-l avea cu echipa de pe Bega. Însă portarul de 28 de ani nu duce lipsă de oferte.

Sursele GSP susțin că în acest moment Straton are mai multe oferte din România, și din străinătate, cea mai tentantă din Ungaria, de la MTK Budapesta. În fotbalul românesc, portarul a jucat pentru Rapid București, FC Vaslui, U Craiova și ACS Poli Timișoara.

"Nu mă grăbesc, vreau să fiu liniștit în momentul în care voi lua o decizie despre viitorul meu în fotbal. Există discuții, dar vreau să-mi pun liniște în gânduri și-apoi să iau decizia cea mai bună pentru mine și familia mea.

Am timp de câteva zile de vacanță, apoi voi analiza foarte bine ofertele pe care le-am primit. Sunt echipe care s-au interesat de serviciile mele și îmi doresc să revin cât mai repede la o formație care-și propune obiective mărețe, pe care voi putea să o ajut să le îndeplinească", spune Straton pentru Gazetă.

350.000 €e cota de piață e lui Cătălin Straton, conform siteului de specialitate transfermarkt.com

MTK Budapesta tocmai a promovat în prima ligă din Ungaria după ce sezonul trecut a defilat în L2. 82 de puncte au făcut maghiari terminând pe prima poziție fără emoții în fața celor de la Kisvarda (75 de puncte) și Bekescsaba (65 de puncte).

Goalkeperul este un produs al Centrului de copii și juniori al clubului Rapid și a evoluat pentru echipa a doua a clubului bucureștean în perioada 2004-2009. În următorii trei ani a fost în lotul echipei mari a clubului din Grant, iar din 2012 a fost legitimat la FC Vaslui. În vara lui 2014 a ajuns în Bănie, apoi la ACS Poli Timișoara.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează