FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultima şansă » Thomas va efectua cantonamentul din Antalya alături de Dinamo

Thomas a venit la Dinamo în vară, după ce retrogradase cu CS Severin
Thomas a venit la Dinamo în vară, după ce retrogradase cu CS Severin

Articol de - Publicat duminica, 05 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 ianuarie 2014 19:13

Thomas va merge în primul cantonament, din Antalya, cu Dinamo, urmînd ca acolo să demonstreze dacă merită sau nu reţinut în lot.

Joel Thomas n-a avut o toamnă productivă în Ştefan cel Mare, de aceea Dinamo ia în calcul despărţirea de vîrful de 26 de ani.

Totuşi, pînă să i se găsească o echipă dispusă să-l ia, francezul va face deplasarea cu lotul în cantonamentul din Antalya, unde roş-albii au şi două amicale, cu Neftci Baku, campioana azeră, şi cu Cernomoreţ Odesa, locul 5 în Ucraina. Iar Thomas beneficiază de clemenţa staff-ului tehnic, care îi mai acordă o şansă, dar şi de faptul că singurii atacanţi din acest moment sînt Ţucudean şi nou-venitul Bilinski, pînă să fie rezolvat Sergiu Buş.

Diverse echipe de fotbal din Liga 1 au fost anunţate de către dinamovişti despre posibilitatea de a-l lua împrumut sau definitiv pe Thomas, însă nimeni n-a dat nici un răspuns concret, astfel că roş-albii îi mai oferă o ultimă oportunitate francezului.

"El e tehnic, arată bine la antrenamente, poate se va fortifica psihic şi nu va mai rata o sumedenie de ocazii în meciurile oficiale", spun "cîinii".

300.000 de euro este cota lui Thomas conform transfermarkt.de

2 goluri a marcat Joel pentru Dinamo, în Cupa României, într-un singur meci. În campionat, n-a marcat deloc în 10 meciuri

"Eu cred în Thomas, trebuie să creadă şi el în puterile lui şi să arate de ce poartă tricoul cu numărul 9 la Dinamo!" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
vl1717
vl1717  •  06 Ianuarie 2014, 02:06

ce ultima sansa baaiii!ala e operat nu are cum sa isi revina ca nu are de unde!e fotbalist de liga 3,fix de liga 3 nimic mai mult!!!incredibil cat amatorism!

cainerrosu
cainerrosu  •  05 Ianuarie 2014, 21:06

Afaraaaaaaaaaaa !

leonv
leonv  •  05 Ianuarie 2014, 20:52
Postat de eucutine pe 05 Ianuarie 2014, 09:34

Poti sa tragi de el pana il gasesc dracii, n-ai ce sa mai scoti din cazatura asta. Pur si simplu nu e fotbalist. O fi bun la fotbalul in sala.

Bravo,esti singurul care a spus ca joel este bun la fotbalul de sala acolo pe spatii inchise este bun mai ales ca protejeaza bine mingea si este si tehnic dar nu are nici o treaba cu dinamo trebuia sa i se dea drumul sa plece si lui pape,elton,durimel,thicote,tucudean,rus ,filip,si mai sint cativa slabi.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează