FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultima umilință i-a ajuns! Negoiță e gata să ia o decizie majoră: "Eu am obosit"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 09:52

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a anunțat din nou, după 0-4 cu Viitorul, că vrea să plece de la echipa alb-roșie și că își dorește ca cineva să preia clubul.

Dinamovistul spune că nu mai vrea să susțină clubul și că-l va ceda când va primi prima ofertă.

"Caut pe cineva să-i cedez clubul, nu am glumit. Sper să vină cineva mai motivat, eu am obosit. Am renovat Săftica, am investit mulți bani. Puțini din Liga 1 au ce avem noi. Poate două, trei cluburi să aibă. S-a greșit în vară, au plecat jucători buni și au venit unii... Dar nu vreau să pasez responsabilități. Jucători avem, nu e atitudine!

Sunt pe minus. Am greșit că am intrat în fotbal. Fusesem avertizat, mi s-a spus că o să fiu înjurat pe banii mei. Dar nu asta e problema, suporterii au dreptul să se manifeste cum cred, sunt frustrați la fel ca mine. Trebuie să știe însă că anul ăsta avem cel mai mare buget de când sunt eu la Dinamo", a spus Negoiță la TV Digi Spoirt.

Fanii vor pe altul

Într-un sondaj pe GSP.RO, 42.260 de cititori au răspuns întrebării "Ce ar trebui să se întâmple la Dinamo?". Dintre aceștia, doar 8.558 doresc ca actualul finanțator, Ionuț Negoiță, să continue la Dinamo, văzându-l drept cea mai bună soluție în acest moment. Cei mai mulți respondenți, 29.498, sunt de părere că la Dinamo trebuie să vină alt investitor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  31 Octombrie 2017, 17:14

De multe ori Dl. Ion Tiriac și-a manifestat atașamentul pentru clubul DINAMO. Cred că pentru dumnealui ar fi o provocare să se confrunte cu gheorghe becali și sunt convins că dacă va face acest lucru, va demonstra diferența dintre un afacerist veritabil și un oier agramat și incult cu bani. Nu este necesar să se implice persoanl, o poate face prin delegare, dar să decidă și să supravegheze și evident să investească. Să ia în calcul și faptul că DINAMO va avea un stadion nou. Garantat acesta va fi neancăpator la fiecare meci.

balauru48
balauru48  •  31 Octombrie 2017, 16:52
Postat de travka pe 31 Octombrie 2017, 15:28

Tiriac e deja prea batran pentru asa ceva, poate fi-su da ala e ocupat sa faca trafic de droguri prin Bamboo

Esti prost prost. Tiriac jr are avere de sute de milioane de euro dar face trafic de droguri... esti prostie pura ba!

travka
travka  •  31 Octombrie 2017, 15:28
Postat de Jiga Adrian pe 31 Octombrie 2017, 14:35

Un singur om mai poate salva Dinamo - Ion Țiriac - dar se pare ca nu este interesat si nici nu poate fi convins sa o faca.

Tiriac e deja prea batran pentru asa ceva, poate fi-su da ala e ocupat sa faca trafic de droguri prin Bamboo

Vezi toate comentariile (22)
Comentează