FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ultimatum

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2007 00:00

Todoran spune ca vrea neaparat la Rapid: "Trebuie sa accepte si Farul ca e ultimul meu tren"

Interesul "feroviarilor" pentru el l-a facut pe Dinu Todoran sa se roage de conducerea Farului sa-l lase in Giulesti. "M-am inteles cu alb-visiniii si nici nu concep ca oficialii constanteni sa nu ajunga si ei la un acord cu Rapidul! Trebuie sa accepte toata lumea ca e o sansa imensa pentru cariera mea, e ultimul tren!", a spus mijlocasul "rechinilor".

Desi existau informatii ca Todoran nu va face deplasarea in Austria cu Farul, fotbalistul a fost totusi retinut in lot de antrenorul Constantin Gache si ieri s-a antrenat normal alaturi de alb-albastri. "E un fotbalist important, de care avem mare nevoie si pe care ne bazam", a explicat tehnicianul constantenilor. Todoran e vazut de rapidisti drept o solutie pentru postul de mijlocas central stinga, pe care Cristiano Bergodi si Viorel Moldovan il considera deficitar, dar impedimentul in calea tranzactiei e reprezentat de pretul pe care Gheorghe Bosinceanu, patronul dobrogenilor, l-a cerut pentru Todoran, 600.000 de euro.

"Trebuie sa inteleaga toata lumea ca imi doresc sa joc si eu in cupele europene"
Dinu Todoran

35 de goluri a marcat Todoran in 222 de meciuri jucate in Liga I
100.000 de dolari e salariul lui Todoran la Farul
120.000 de dolari anual ar cistiga Todoran la Rapid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close