FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

ULTIMATUM pentru cei mai importanți jucători ai FCSB-ului! Becali nu iartă pe nimeni: "La revedere cu ei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 22:27

Cei mai importanți jucători ai FCSB-ului sunt în pericol în cazul în care echipa nu va câștiga titlul. Este anunțul făcut de Gigi Becali, anunț ce îi vizează direct pe Denis Alibec și Constantin Budescu.

Cei doi sunt fotbaliștii cu cele mai mari contracte de la FCSB, iar Becali e decis să diminueze din cheltuieli în cazul în care echipa nu va avea șanse la un parcurs în Liga Campionilor.

"Dacă nu câştigăm campionatul, luăm măsuri. La revedere cu jucătorii cu salarii mari. Alibec a uitat fotbalul. Budescu îl are în sânge, dar el se plimbă pe teren", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Cei doi jucători veniți de la Astra au fost aspru criticați după înfrângerea FCSB-ului de pe terenul lui Poli Iași, eșec care o trimite pe FCSB pe locul 2, în urma lui CFR Cluj. 

Citește și:

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Mai 2018, 10:00
Postat de suporterucv pe 10 Mai 2018, 00:37

jenant patron, aproape ca ni-l dorim an de an la conducerea fcsb-ului, asa avem o garantie ca titlul se duce si in provincie !!

Inca nu se stie.Doua " valijoare", 2-3 ani de puscarie si totul e posibil...

tezeu99
tezeu99  •  10 Mai 2018, 09:26
Postat de andrei.33 pe 10 Mai 2018, 06:50

Nu ne intereseaza drama fcsb, tot ce vrem sa stim e cand apare random?!

Randoom e terminat, e pilaf.. Palnie mai scoate capul din cand in cand.. FC FCSB ILFOVESTI STEAUA NU TE MAI NUMESTI! FC FCSB ILFOVESTI CAM PIOANA TARII ESTI!

torinezul
torinezul  •  10 Mai 2018, 08:16
Postat de andrei.33 pe 10 Mai 2018, 06:50

Nu ne intereseaza drama fcsb, tot ce vrem sa stim e cand apare random?!

Cred ca sunt mici sansele sa il mai vedem *** de randoom .La cat creier are ,ar fi in stare sa se sinucida .Fara gluma .Tipul e de o pr0stie rar intalnita .Cred ca nu are viata sociala ,el exista doar aici pe gigisp.:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează