FOTBAL  »  Superliga  »  

Ultimatum pentru Ciobotariu: "4 puncte în două meciuri sau schimbăm conducerea echipei!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 24 octombrie 2012 14:31

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, dar şi preşedintele Comitetului Director i-au ameninţat pe conducătorii clubului că vor retrage susţinerea financiară dacă nu vor avea rezultate imediate.


"Primăria a depus eforturi uriaşe pentru ca echipa să aibă condiţii bune. Din păcate, angajamentele asumate de preşedintele clubului şi de antrenor nu au fost transpuse în practică. În aceste condiţii, Primăria Iaşi va sista finanţarea către clubul de fotbal, pînă cînd jucătorii, staff-ul tehnic şi cel administrativ vor dovedi că merită susţinerea financiară a comunităţii ieşene", a declarat primarul.
Leonida Antohi, preşedintele Comitetului Director a vorbit, şi el, despre situaţia de la club. "Am dat un ultimatum echipelor tehnice şi administrative pentru a obţine minim 4 puncte în următoarele două etape. În caz contrar, vor trebui făcute, de urgenţă, schimbări în vîrful conducerii echipei".
CSMS Iaşi se află pe locul 17 din 18, cu 5 puncte în 12 etape. Obiectivul echipei este menţinerea în prima ligă.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
acsmupoliiasi
acsmupoliiasi  •  26 Octombrie 2012, 20:36

echipa din pacate joaca slabutz dar o sa vedem pe viitor ce va fi .cu astra mi-e greu sa cred ca scoatem un punct dar sperantza moare ultima

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  24 Octombrie 2012, 22:11

Primaria Iasi nu cred ca da bani la echipa nici cat da primaria Mioveni....ei au buget de liga 2 si vor sa ramana in prima liga,cu jucatori de liga 2....eu nu le dau sanse prea mari....

emerik23
emerik23  •  24 Octombrie 2012, 19:21

Pe buna dreptate supararea, a fost liniste mai multe etape la rand, dar rezultatele au intarziat sa apara. Ciobi avea sansa sa arate ca stie ceva meserie, dar nu prea i-a iesit. Pe cine sa aducem la Iasi ? Unde-i un Halagian acum ? Ia sa vezi cum duce echipa in primele 10 :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează