FOTBAL  »  Superliga  »  LICITAȚIE

Ultimele detalii despre posibilitatea ca Rapidul să ia locul Voluntariului: "E un sacrificiu"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 22:01

Lucian Ionescu, directorul de imagine al celor de la FC Voluntari, a explicat ce s-ar întâmpla cu echipa ilfoveană în cazul în care aceasta va dobândi prin licitație bunurile care au aparținut Rapidului.

"Multe voci rapidiste spun că nu își doresc o fuziune între Voluntari și Rapid, nici eu nu aș accepta asta, pentru că Rapid nu poate fi decât unul, dar vorbim despre altceva.

Este ca un transplant de inimă de la un om sănătos clinic, în speță FC Voluntari, pentru a învia un alt om, în cazul de față Rapid, un sacrificiu al celui sănătos, care va dispărea după", a spus oficialul lui FC Voluntari la Sport Total FM.

Acesta a adăugat că o astfel de preluare ar însemna că Voluntari va juca în liga a treia, în timp ce Rapid va dobândi locul din Liga 1.

"Presupunând că se va ajunge la ceva concret, comunitatea de acolo ar rămâne cu echipa din Liga 3, iar Rapidul va evolua în Liga 1. Va fi o echipă care nu va avea legătură cu Ilfov și nu va fi susținută de primărie, ci va avea bani din drepturile TV și din ceea ce va produce.

Va juca o perioadă la Voluntari, cât stadionul Giulești va fi reconstruit, după care la Voluntari va rămâne o bază de pregătire, dar și locul unde își va disputa partidele echipa Voluntariului din Liga 3", a adăugat Ionescu. 

"Există și varianta ca la acea licitație să vină cineva cu o putere financiară mai mare decât cea a Voluntariului și să cumpere ceea ce e de cumpăra. Dacă va fi un rapidist adevărat îl vom sprijini cu tot ceea ce putem. Dar să nu ajungă altcineva să cumpere și apoi să calce în picioare ceea ce a cumpărat"
Lucian Ionescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
supereduardo10
supereduardo10  •  05 Iulie 2017, 14:29

e asa da....mai merge daca voluntaru va contiuna sa existe..dar cum dr fac astia legal treaba asta? :D

ucluj2011
ucluj2011  •  16 Iunie 2017, 18:47
Postat de bvd_magheru pe 14 Iunie 2017, 22:55

Mai bine voluntariul o prelua pe Dinamo . Sunt o gramada de dinamovisti acolo . Stelistii sunt la vecini in afumati . Voluntariul devine incet incet devine o suburbie a Bucurestiilor . Mai multe transnationale isi au sediul acolo ! E la o aruncatura de batz de clubul dinamo .

În Voluntari sunt o grămadă de rapidiști nu de dinamoviști... de la primar ... la staff.... la culori... la jucători.... la spectatori. Aici nu ești bine informat.

blatistu49
blatistu49  •  15 Iunie 2017, 08:40

arfi bine ca toate comunele tinute la numar sa dispara ca nimeni nu este interesat de blaturile si pariurile lor singurul lor obiectiv

Vezi toate comentariile (14)
Comentează