FOTBAL  »  Superliga  »  A MURIT ILIE BALACI

Ultimele detalii despre starea lui Aurică Beldeanu după ce i s-a făcut rău la priveghiul lui Ilie Balaci: "A făcut o lipotimie pe fond emoțional"

FOTO: Captură TV Digi Sport
FOTO: Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 20:55

Aurică Beldeanu (67 de ani), fostul fotbalist al Craiovei, căruia i s-a făcut rău luni la priveghiul lui Ilie Balaci, este acum în afara oricărui pericol.

Andreea, fiica acestuia, a oferit detalii despre starea de sănătate a tatălui său, despre care spune că a suferit o lipotimie, nicidecum un atac vascular.  

"Este bine. Vorbeşte, merge singur. Nu a suferit niciun atac vascular, niciun preinfarct. A făcut o lipotimie pe fond emoţional. Ţinea foarte mult la Ilie Balaci. Generaţia lor formează o adevărată familie. Familia a hotărât ca tata să mai stea sub observaţia medicilor în spital", a spus Andreea Beldeanu, potrivit Libertatea

Internat în spital, Beldeanu nu a putut fi astfel prezent la înmormântarea de marți a bunului său prieten Ilie Balaci.

Conform sfatulmedicului.ro, lipotimia e o senzație de pierdere iminentă a cunoștințe, o stare de rău treptat în care subiectul are o impresie de cap gol și de încețoșare a vederii. 

Vezi și: Aurică Beldeanu, transportat la spital: "E strigător la cer ce sistem medical avem!" » I s-a făcut rău în timp ce se afla la priveghiul lui Ilie Balaci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
289936404944028
Mirel Bodnarciuc  •  26 Octombrie 2018, 00:51

Aurica te cred din suflet ca esti ravasit... dar tb sa te intaresti RUGANDU-TE LA DOMNUL ! Eu il rog pe Dumnezeu sa ne ierte pe toti, pe Iliuta sa-l primesca in cetele dreptilor, pe Dvs sa va intareasca si sa va dea putere, sanatate si credinta iar pe mine, pacatosul, sa-mi ierte pacatele !

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  25 Octombrie 2018, 10:21

Asica boala lui iosif ..cap gol

Vezi toate comentariile (2)
Comentează