FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ultimele informații despre transferul lui Alexandru Albu la FCSB: „Nu cred că mai putem vorbi de așa ceva” + ce spune impresarul

Alexandru Albu a evoluat în ultimele luni la Academica Clinceni
Alexandru Albu a evoluat în ultimele luni la Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 09:41 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 11:55

Alexandru Albu își dorește cu ardoare să ajungă la FCSB, însă există șanse destul de mici ca visul fundașului central de 26 de ani să se îndeplinească. 

UPDATE: „Eu am discutat cu domnul Tănase și i-am spus exact condițiile pe care le oferă domnul Becali. Nu știu dacă sunt mari sau mici, dar mie mi se par ok, ținând cont de situația în care suntem. Să-mi ziceți câte transferuri s-au făcut pe bani în Liga 1 de când s-a declanșat pandemia aceasta! Jucătorul mai are 8 luni de contract cu Chiajna. nu cred că va plăti cineva 400-500.000 de euro pe un jucător de Liga 2. Chiar dacă are valoare, totuși are 27 de ani. Vom vedea, dar nu aruncă nimeni cu bani”, a declarat, pentru GSP, Florin Vulturar, impresarul lui Alexandru Albu.

Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna, clubul de care aparține jucătorul, a intervenit telefonic în această dimineață la GSP Live, chiar în timp ce Albu se afla în studio. Oficialul „vulturilor verzi” a dezvăluit că nu există un interes concret din partea roș-albaștrilor.

„Nu cred că mai putem vorbi de un transfer al lui Albu la FCSB”

„Din punctul meu de vedere, nu cred că mai putem vorbi despre un transfer al lui Albu la FCSB. Nu cred că va fi FCSB pentru că nu există niciun interes clar din partea celor de acolo. E exclus să le forțăm mâna celor de la FCSB. 

Ar fi un regres pentru el să-l readuc la Concordia Chiajna, dar îi doresc să plece la mai bine. Noi am cerut 150.000 de euro și, dacă va convinge, alți 250.000 de euro vara viitoare. Nu am primit nicio contraofertă pentru el. Sunt oferte concrete de la alt club din Liga 1. Nu se apropie de pretențiile noastre, dar vom vedea”, a spus Cristian Tănase, la emisiunea GSP Live. 

Anterior, fotbalistul declarase că alte cinci cluburi din Liga 1 și-au manifestat interesul pentru transferul acestuia de la Concordia Chiajna. Detalii, AICI!

Citește și alte știri despre FCSB:

6 jucători revin la FCSB » Cât de compatibil e sângele cu care se împrospătează lotul?

Planul răzbunător al lui Gigi Becali e la mâna FRF! Federația decide dacă FCSB luptă cu CSA Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
zamorano
zamorano  •  12 August 2020, 12:23
Postat de Piramidon Quijote pe 12 August 2020, 11:33

Îl cheamă Ălbu , dar are ten de Țăndărei ... Dute bă la gg !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116538290032900
Alice Popa  •  12 August 2020, 11:46
Postat de scorillo07 pe 12 August 2020, 10:54

"Alexandru Albu îşi doreşte cu ardoare să ajungă la FCSB"!!! No comment !

Atunci, sa aduca el bani de acasa! Si sa invete rugaciuni!

107991897552266
Piramidon Quijote  •  12 August 2020, 11:33

Îl cheamă Ălbu , dar are ten de Țăndărei ... Dute bă la gg !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează