FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIM. - DINAMO 0-3

Ultimele noutăţi

Articol de GSP - Publicat luni, 10 noiembrie 2008 00:00

» Dan Alexa va pleca în aceste zile în Germania, la Stuttgart, unde va suferi o intervenţie chirurgicală la meniscul genunchiului drept. Problemele căpitanului sînt mai vechi, acesta evoluînd şi în meciul cu Dinamo cu infiltraţii.
» Dusan Uhrin jr. consideră rezultatul cu Dinamo un accident: "Nu ne-a mers bine jocul, le-am făcut cadou toate golurile. Avem de învăţat din acest meci, în care am greşit mult. Consider rezultatul un accident".
» Gheorghe Chivorchian, directorul executiv al lui Poli, îi deplînge pe fanii prezenţi la stadion. "Din păcate, după un parcurs foarte bun, am dezamăgit în faţa a 30.000 de oameni. Trebuie să recunoaştem, însă, că Dinamo a fost mai bună".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează