FOTBAL  »  LIGA 1  »  FLASH

Ultimele noutăţi de la FC Argeş

Articol de - Publicat luni, 01 iunie 2009 00:00

"Argeşul decapitat"

Oficialii Mediaşului cer vehement retrogradarea echipei piteştene, pentru faptele de corupţie ale patronului Cornel Penescu. "Acum depindem doar de noi. Normal ar fi ca FC Argeş să fie retrogradată, dar trebuie să batem neapărat CFR în ultima etapă", a spus preşedintele Corin Cindrea. "Să se ia măsuri în cazul Argeşului. În Italia, Moggi a fost arestat, Juventus a fost retrogradată. Dacă nu se va întîmpla nimic acum, astfel de practici vor continua. Retrogradarea Argeşului mi se pare o soluţie firească", a completat mijlocaşul Cristi Todea.

Playtech: TULBURĂTOR! Drama neștiută a Anamariei Prodan. Divorțul de Reghecampf pică în planul secund


Comentarii (12)
dan.michi
dan.michi  •  08 Iunie 2009, 19:51

Sunt un suporter al echipei argesene, dar consider ca daca se va dovedi ajutorul dat de arbitrii, ar trebui sa fie sanctionata. Nu doresc sa precizez masura sanctiunii, poate pentru ca pot fi subiectiv, insa Argesul nu are nevoie de arbitrii pentru a-si pata palmaresul. Dar pledez pentru sanctionarea similara a tuturor echipelor unde se obtin (daca) rezultatele altfel decat in terenul de joc.

 •  04 Iunie 2009, 09:43

taticu, meciurile se castiga in teren. Pai bateti CFR-ul si dovediti ca meritati sa ramaneti. Nu pomeni cum au mai fost. Ca Dumnezeu tot nu va ajuta. Va da in cap cand va e lumea mai draga.

 •  02 Iunie 2009, 18:20

Multi prosti pe lumea asta mai sunt. Intai de toate sa se aduca dovezi si mai apoi sa se ia decizii. Daca s-a ajuns ca o echipa de pe locul 10 sa faca manevre in Romania ma intreb ce se intampla la varf unde este potul cel mare. Ce se intampla acum cu Penescu nu are legatura cu fotbalul. A vazut cineva dovezi, unde sunt dovezile? Este usor de acuzat, dar acuzatiile trebuie dovedite. Nu credeam ca la Medias se va ajunge sa se mearga cu cersitul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează