FOTBAL  »  Superliga  »  FLASH

Ultimele noutăţi din fotbalul intern

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2009 00:00

FC Braşov. "Nu se pune problema să plec în această iarnă. Vreau să ne calificăm în Europa League şi să cîştigăm Cupa României. Sînt obiective îndrăzneţe, dar în fotbal totul e posibil", a spus mijlocaşul Cătălin Munteanu.

U Craiova.
Mititelu despre posibila numire a olandezului Luc Nijholt pe banca Ştiinţei: "El e doar unul dintre cei 3-4 antrenori din Benelux cu care negociem. În acest moment, tot Victor Piţurcă e prima noastră variantă".

U Craiova.
"Nu avem nici o ofertă concretă pentru Florin Costea, sînt doar tatonări. Am fost <ameninţaţi> de cineva cu o ofertă clară pentru el, dar numai după 5 ianuarie", a precizat Adrian Mititelu la GSP TV.

U Craiova.
"Sper să intru în prima echipă a Ştiinţei şi să nu mai ies!" e obiectivul lui Alin Buleică, fundaşul dreapta rechemat de Universitatea de la CFR Craiova.
Pandurii. Gorjenii au încheiat un nou contract cu un sponsor tehnic. Echipamentul elevilor lui Liviu Ciobotariu va fi asigurat de Umbro.

Poli Iaşi.
"Salvarea de la retrogradare e obiectivul realist. În 2009 am mers doar pe soluţii de ultim moment. Sperăm ca în 2010 să schimbăm situaţia şi să avem stabilitate financiară", a spus vicepreşedintele Pavel Hodea. (Ovidiu Minea)

FC Vaslui.
"Nu sînt mulţumit de mine, pot mai mult şi sper să am evoluţii mai bune. Ne aşteaptă un retur de foc", a comentat atacantul William Gerlem.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează