FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

Ultimele noutăți din tabăra CFR-ului înaintea duelului cu Dinamo » Ce absenți are Conceicao și ce a spus la conferință

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2018 14:05

Victoria la scor cu Voluntari, 5-0, respectiv înfrângerea drastică a "câinilor" la Ovidiu, 1-4, le dau aripi celor de la CFR Cluj, care nu concep alt rezultat decât succesul în disputa de mâine seară cu Dinamo, în deplasare.

Perioada excelentă prin care trec "feroviarii", neînvinși în campionat de la începutul lunii septembrie, de la înfrângerea cu Viitorul, 1-2, le dă încredere înaintea duelului din Ștefan cel Mare cu "haita" decimată a lui Rednic. 

"Este adevărat că Dinamo trece prin multe probleme interne, dar asta le poate da o motivație în plus. Trebuie să ne vedem de treaba noastră, să tratăm partida cu maximă seriozitate și concentrare. Dinamo merită respect, cred că poate ajunge încă în play-off, lotul ei este de calitate. În fotbal totul se poate schimba, sper că la ei se va schimba abia după meciul cu noi. Rednic știe cel mai bine în ce mod își poate motiva jucătorii, e strategia lui", a comentat Conceicao informațiile conform cărora tehnicianul lui Dinamo aduce bani de acasă pentru a-și motiva jucătorii.

Pe lângă Males și Hoban, accidentați, respectiv Omrani, suspendat, "feroviarii" îl au incert pe Camora. Căpitanul campioanei a suferit o entorsă la gleznă, medicii așteptând antrenamentul de mâine pentru a da undă verde portughezului.

  • Dinamo - CFR Cluj este marți, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Nu este niciodată ușor cu Dinamo, chiar dacă nu trece prin cea mai bună perioadă, ne putem trezi cu surprize. Problemele prin care trece pot fi în avantajul nostru"

"Este frumos să vedem un jucător care, chiar dacă nu marchează, face un joc incredibil și merită Balonul de Aur. Modric este favoritul meu la câștigarea trofeului!" Damjan Djokovici, mijlocaș CFR

"Toate punctele duc spre Modric pentru câștigarea Balonului de Aur, totuși, îmi este greu să înțeleg de ce Messi și Ronaldo nu sunt acolo, așa cum a fost dificil să pricep și acum câțiva ani de ce Iniesta și Xavi nu au primit trofeul, deși câștigaseră tot ce se putea" Antonio Conceicao

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Decembrie 2018, 21:56
Postat de unurt1 pe 03 Decembrie 2018, 16:26

Este o sansa sa il vedem pe Julio Baptista la lucru.

Da , o să înceapă un goblen !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Decembrie 2018, 21:55

...”Căpitanul campioanei a suferit o entorsă la gleznă, medicii așteptând antrenamentul de mâine pentru a da undă verde portughezului....” ”Mâine ” nu e nici un antrenament, e meciul pitpalacule !!! igen ?

unurt1
unurt1  •  03 Decembrie 2018, 16:26

Este o sansa sa il vedem pe Julio Baptista la lucru.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează