FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTA

Ultimele zile pentru Petrescu la CFR: "Astăzi ÎNCĂ e antrenorul nostru"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2018 17:39

Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj, însă în acest moment semnele de întrebare sunt legate de destinația antrenorului român.

S-a vorbit mult despre o posibilă plecare în China, unde este dorit de Guizhou Hengfeng și ademenit cu un salariu de 800.000 de euro.

Impresarul antrenorului, Nicolae Pirnau, anunță că sunt mai multe oferte și că cea din China nu este singura pentru proaspătul campion al României.

"Sunt mai multe oferte. Dan Petrescu şi-ar dori performanţă şi să câştige trofee. Este un proces de analiză, vedem ce oferte sunt şi ce soluţie găsim", a afirmat Nicolae Pirnau pentru ziare.com.

Reacție a finanțatorului echipei 

Acționarul majoritar al CFR-ului, Marian Băgăcean, a comentat și el posibila plecare a lui Dan Petrescu de la formația campioană.

"Poate să fie o chestie reală pe care Dan s-o fi dat sau nu. Am văzut că în presă de şase luni el tot pleacă de la noi. Dan e în concediu acum, ştiu eu ce face el în concediu? Pe noi nu ne-a anunţat că pleacă şi nu am discutat cu niciun alt antrenor. Nu avem nimic reziliat în acest moment.

Miercuri seara, din ce ştiu, el se va întoarce la Cluj sau la Bucureşti şi mă voi vedea cu el. Petrescu are biletele cumpărate pentru cele două cantonamente ale verii, de la Braşov şi din Polonia, are cazările pe numele lui. O să vedem ce stabilim după ce se întoarce din concediu. Astăzi încă e antrenorul nostru", a spus Băgăcean, pentru CJSport.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  30 Mai 2018, 12:22

Dupa parerea mea Dan ar trebui sa ia o echipa din Africa (daca i se ofera). De ce ? Nu raspund la aceasta intrebare.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  29 Mai 2018, 21:45

De ieri si pana azi s-a injumatatit oferta. Sunt curios cat primeste maine.

atentu
atentu  •  29 Mai 2018, 20:00
Postat de bisisica. pe 29 Mai 2018, 19:46

Fituica de impachetat peste e cea mai tare !!

Nu vedeţi că s-a ***?! Ce ţi-e şi cu *** astea !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează