FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultimul bastion » Motivul pentru care ieşirea lui Dinamo din insolvenţă a fost amînată

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 20:05

Clubul din Ştefan cel Mare a fost amînat o săptămînă în tentativa ieşirii din insolvenţă. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală se opune pînă la pronunţarea unui apel, demers făcut de stat


Dinamo mai are de aşteptat o săptămînă pînă la aflarea verdictului în privinţa ieşirii clubului din insolvenţă. Ultimul adversar rămîne ANAF. Care se opune închiderii procedurii pînă la soluţionarea apelului la hotărîrea de confirmare a planului. "Practic, joia viitoare vom cunoaşte soluţia", a declarat Cătălin Dascăl, administratorul judiciar. "Sînt chestii legate de procedură, totul decurge normal", au comentat oficialii roş-albilor.

Clubul condus de Ionuţ Negoiţă a acoperit în totalitate datoriile de 783.000 de euro încă de la începutul lunii, cu două luni mai devreme decît prevedea planul de reorganizare aprobat de către instanţă.

Aceasta pentru urgentarea încheierii situaţiei, astfel încît să se poată participa în cupele europene din ediţia 2016-2017. Dacă se va depăşi data de 31 mai pentru ieşirea din insolvenţă, se mai pierde un sezon de cupe continentale.


16,7 milioane de euro au fost şterse, în mod legal, din datoriile istorice ale clubului Dinamo prin implementarea planului de reorganizare


"Să fie lăsat să lucreze"
Antrenorul Ion Marin, 60 de ani împliniţi ieri, consideră că Dinamo trebuie să-i acorde încredere pe mai departe lui Flavius Stoican, cu toate că "Săpăligă" a fost îmbiat să preia funcţia de director tehnic al roş-albilor: "Nu ştiu ce se întîmplă în interior, n-am discutat despre angajarea mea, rămîn susţinător din afară al clubului. Sper ca acest antrenor tînăr, Stoican, să fie lăsat să lucreze şi să aducă performanţe la Dinamo".

"Ora de Dinamo" specială la Timişoara
"Cîinii" reîncep acţiunile în ţară, pentru a interacţiona cu fanii lor şi ca să-şi mărească numărul de simpatizanţi în România. Elevii lui Stoican vor fi prezenţi mîine, la ora 14:30, la evenimentul "Ora de Dinamo", la Timişoara, alături de 30 de copii de la clasa pregătitoare B din cadrul Liceului pedagogic "Carmen Sylva". Echipa se va întîlni cu micuţii viitori fani la hotel "Vanilla", bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 57, dar aşteaptă şi alţi suporteri pentru autografe şi fotografii. Totodată, puştii vor face şi un tur al oraşului cu autocarul formaţiei!

Debrecen, sîmbătă, ora 16:00
După acţiunea de la Timişoara, cu şcolarii, vineri după-amiază, lotul "cîinilor" va pleca spre Debrecen cu autocarul pentru amicalul de sîmbătă, cu echipa locală, campioana Ungariei. Meciul se va disputa de la ora 16:00, ora României, în direct la DigiSport. După partidă, formaţia va înnopta la hotel "Continental" din Oradea, aşteptîndu-şi acolo fanii din acea zonă a ţării.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (34)
alegzander19
alegzander19  •  27 Martie 2015, 09:45
Postat de kmkaze pe 26 Martie 2015, 19:25

ANAF-ul sa-si vada de informatiile lor fiscale, nu e de ajuns ca papa mult de la populatie ??? Poate vor sa intram peste ei :)))))))

Ma al naibii .. adica de mine ca cetatean sa se ia ANAF-ul dar de cluburile de fotbal nu? Eu ca cetatean primesc amenda si pentru ca n-am achitat 2 lei la impozite si la cluburile de fotbal se sterg cu buretele datorii de milioane de euro .. legal cica!!!

gutza23
gutza23  •  27 Martie 2015, 08:52
Postat de khal_37 pe 26 Martie 2015, 15:13

,,16,7 milioane de euro au fost şterse, în mod ''legal'', din datoriile ''istorice'' ale clubului Dinamo prin implementarea planului de reorganizare...si asa o echipa care conform legilor si regulamentelor FIFA si UEFA trebuia retrogradata in liga a 4-a...statul roman, ii ''sterge'' ''legal'' datorii de 16,7 milioane de euro, si aceasta mizerie de club ne va si reprezenta in Europa!

,,În 2005, Sebastian Bodu, pe atunci şef la ANAF, se lua la trântă cu cluburile din Liga 1 în privinţa datoriilor imense pe care acestea le aveau la Stat. E deja de notorietate scandalul pe care l-a avut cu Gigi Becali. La vremea respectivă, Steaua, prin fosta asociaţie condusă de Viorel Păunescu şi ulterior de Teia Sponte, înregistra la Stat o datorie de aproape 11 milioane de euro, dar Bodu nu a putut să-l facă solidar pe Gigi Becali, de fapt pe societatea pe care o controlează şi acum cu fosta asociaţie. Astfel, acele restanţe au rămas şi astăzi neplătite, suportate din taxele şi impozitele pe care le achită celelalte societăţi comerciale şi cetăţeni ai acestei ţări'' !!!! papagal infect

fangigi
fangigi  •  26 Martie 2015, 22:57
Postat de jim_raynor pe 26 Martie 2015, 11:48

://www.evz.ro/romanii-platesc-datoriile-stelei-407845.html

La cat a furat ciobanul infractor, wcsebeul trebuia desfiintat de mult!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează