FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ultimul jucător plecat de la Steaua recunoaște: "De asta am reziliat" » 8 fotbaliști sunt OUT, urmează alți 4

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 21:43

Cătălin Carp a recunoscut că a întrerupt colaborarea cu Steaua pe motiv că nu mai dorește să fie rezervă încă un an. 

"A fost inițiativa mea să plec pentru că pur și simplu vreau să joc și să savurez din nou plăcerea fotbalului.

Una peste alta sunt fericit că fac din nou parte din lotul naționalei și sper că vom face o figură frumoasă în meciurile care vin", a scris Carp pe Facebook.

Carp face parte din lotul Moldovei pentru amicalul cu Elveția, programat pe 3 iunie.

De la Steaua au plecat până acum: Carp, Râpă, Pârvulescu, Iancu, Marica, Gebhart, Breeveld și Tahar

Pe listă mai sunt: Tade, Alcenat, Bawab și Kharja

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  25 Mai 2016, 11:34
Postat de jack_the_stripper pe 25 Mai 2016, 08:35

Mama Omido, matale esti? Bata-te sa te bata, ce ghioc traznet ai... Dinamo in frunte? Astra dupa ei? Si Steaua pe trei? Pai, cum, nu-i trimiti in play-out? Ia bate nitel cartile, ele ce zic?

Acum cinstit, ne poti spune tu ce crezi despre o echipa ce da, inainte de a juca in europa, afara 10 jucatori? Nu tine cont ca e Steaua! da-ti o parere daca e ok. Si poate ne explici cum se omogenizeaza noii veniti, oricare ar fi ei, in 30 de zile. Eu cred ca e dovada de amatorism, si sunt sanse sa revedem cosmarul din anii precedenti, dar bine inteles un ”antiStelist” are ceva cu voi! nu gindeste rational.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  25 Mai 2016, 08:35
Postat de masinameaeata pe 24 Mai 2016, 23:23

Daca pleaca si Kharja, fscb este praf, nu stiu cu cine sa joace ei cu sanse in Europa. Daca Dinamo si Astra isi pastreaza echipele actuale, fcsb va termina la anul pe 3.

Mama Omido, matale esti? Bata-te sa te bata, ce ghioc traznet ai... Dinamo in frunte? Astra dupa ei? Si Steaua pe trei? Pai, cum, nu-i trimiti in play-out? Ia bate nitel cartile, ele ce zic?

valiza.epo
valiza.epo  •  25 Mai 2016, 08:01

Carp a fost luat doar pentru ca tatal sau e mare mahar in fotbalul moldovean si i-a facilitat lui Radoi inscrierea, fara scoala, la cursul de antrenori de la Chisinau.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează