FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Ultimul meci la Severin? Oltenii s-au dat de gol înaintea meciului cu Voluntari

Foto: Facebook/@CSUCOfficial
Foto: Facebook/@CSUCOfficial

Articol de GSP - Publicat joi, 21 septembrie 2017 09:34

Fanii oltenilor au motive de bucurie după ultimele semnale venite din partea clubului din Bănie, înaintea meciului cu FC Voluntari din etapa a 12-a a Ligii 1.

Site-ul oficial al celor de la CS U Craiova și-a invitat suporterii la "probabil ultima reprezentație de la Severin". Acest lucru ar putea însemna că inaugurarea noului stadion din Craiova e foarte aproape.

"Trăiește și tu alături de alb-albaștri, poate ultima oară la Severin. Ne luăm la revedere de la orașul care ne-a fost casă primitoare atât timp cu un meci mare!", se arată în comunicatul de pe site.

La finalul lunii august, pe noul stadion din Bănie a fost montat gazonul, iar oficialii se așteptau să inaugureze arena la finalul lunii octombrie. Primul meci de pe noua arenă ar putea fi  în șaisprezecimile de finală din Cupa României, de pe 25 octombrie, ori cel cu FCSB, din weekendul 27-29 octombrie. 

Caracteristicile stadionului:

  • 232 de locuri pentru persoane cu dizabilități în scaune cu rotile, inclusiv însoțitori;
  • 350 de locuri pentru reprezentanții mass-media;
  • 2.368 de locuri pentru spectatori VIP, din care 440 de locuri în loje;
  • 28.033 de locuri pentru public.

53.300.000 €a costat noul stadion "Ion Oblemenco"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
rfvtgb
rfvtgb  •  21 Septembrie 2017, 22:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kaloogarele
kaloogarele  •  21 Septembrie 2017, 15:32

ie acri strugureii, dom' mititelu? vezi ce stadion avem noi? tu n-ai nici treninguri si adidasi. vezi, asta e fotbalu'. treij' de mii de suflete la derbi de divizia a, nu 200 la meci de divizia d. lasa-te ... de fapt, oricum iar dispari prin iarna. tura asta de tot. napoli creca e masochist sau cel mai fraier din curtea scolii, altfel nu-mi explic ce cauta acolo.

245542985857271
Ion Ion  •  21 Septembrie 2017, 13:46
Postat de dansy pe 21 Septembrie 2017, 13:37

Vedem la meciurile de pe noul stadion care este adevarata Universitatea Craiova si cat de impartit este publicul craiovean.Lumea s-a lamurit de Mititelu.Eu l-am respectat si l-am plans cand i-a fost furata o intreaga echipa,dar nu e vinovata actuala Universitatea Craiova,care este de drept continuatoarea celei vechi.

Asta zic si eu, crezi ca eu nu am trecut prin momente grele in perioada Mititelu? Dar de ce sa sufar pentru echipa mea de suflet din cauza unor asemenea personaje? De ce sa nu pot transmite mai departe spiritul universitatii, spiritul alb-albastru pe care l-am simtit de la primul meci pe stadion cand am fost dus de tatal meu la un meci al Stiintei, de ce viitorii mei copii sa nu simta acest spirit? Doar pentru ca lumea de astazi nu stie decat sa faca rau si sa critice? De ce sa traim in trecut, doar pentru faptul ca asa vor ei? Noi nu putem scrie istoria noastra pentru aceasta echipa? Spiritul nu se vinde, intre acei suporteri de pe stadion credeti ca nu curge acelasi sange de olteni? Eu zic ca lucrurile sunt la fel, doar cei care vor sa faca rau si au interese meschine incearca sa divizeze oamenii. E pacat sa lasam lucrurile dupa voia unora in loc sa scriem istoria noastra alaturi de aceasta echipa...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează