FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultimul om dat afară de Rednic e umilit de conducerea lui Dinamo: „Nici prea fotbalist, nici prea bărbat”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 20:46

Președintele lui Dinamo, Alexandru David, i-a răspuns acid lui Mircea Axente (31 de ani), după ce atacantul a criticat conducerea lui Dinamo la despărțirea de club, pentru schimbările dese de antrenor și pentru faptul că nu i s-au dat mai multe șanse. 

„Axente e un jucător foarte gingaș și sensibil. Aștept însă să vorbească mai mult la fotbal și mai puțin prin cafenele. Ar fi fost mai bine pentru club să facem schimb de poziții eu cu el. Să vină el în locul meu în administrație și să merg eu fotbalist. Cred că m-aș fi descurcat mai bine decât el. 

Așa cred că am fi economisit o poală de bani. Dacă tot e așa gingaș și sensibil, am zis să aducem alții mai bărbați. Ăsta a fost motivul pentru care a plecat", zis David la TV Digi Sport.

300.000 €este cota pe transfermarkt a lui Axente. A marcat un singur gol în 10 partide în acest sezon 

CITEȘTE ȘI: 

Mircea Axente iese la atac după ce a fost dat afară de Rednic! Săgeți la adresa conducerii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
whiteredarad
whiteredarad  •  23 Ianuarie 2019, 10:34

Nu Axente s-a dus la David, sa ceara de lucru, ci Dinamo l-a vrut pe Axente. Asa ca sa ironizezi un om, care de bine , de rau nu are cifre catastrofale la Dinamo este ridicol. Daca nu poti tacea , atunci macar spui "adio" ..si atata. Apoi,...cine ride ? Conducerea lui Dinamo, ( prin no name...David), adica tocmai cei care in istoria clubului..l-au dus cel mai jos posibil,...sper sa nu retrogradeze. Au semanat vant si au cules ...furtuna. Tare ma tem ca mercenarii straini nu pot redresa un club militar toman

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Ianuarie 2019, 08:35

Axente nu merita să fie ironizat de unul ca David. E un tip nu prea talentat, dar inteligent și cu bun simț. A jucat puțin, uneori inexplicabil de ce( după ce a marcat în derby a fost ignorat etape în șir de marele Bratu). Coroborând și degringolada de la club și echipă- nici nu ar fi putut arăta mai mult. Mult succes pe mai departe!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Ianuarie 2019, 01:07

David ca si conducator e la fel de bun ca Axente ca jucator. se pot lua de mana si arunca impreuna intr-o prapastie.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează