FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 3-2

Ca în vremurile bune! Ultrașii Craiovei au făcut show în „Gruia”, la revenirea lui FCU în Liga 1

Ultrașii Craiovei au făcut show în „Gruia” / Captură TV Telekom Sport
Ultrașii Craiovei au făcut show în „Gruia” / Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 22:11 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 23:27

FCU Craiova a fost încurajată de peste 350 de suporteri în „Gruia”, la meciul care a consemnat  revenirea alb-albaștrilor în Liga 1. Ultrașii din Peluza Sud 1997 au dominat fondul sonor al partidei de la Cluj. 

Zece ani. Atât au avut de așteptat ultrașii din Peluza Sud pentru a-și vedea din nou favoriții în Liga 1. Iar revenirea pe prima scenă s-a consemnat într-o seară de gală, pe terenul campioanei CFR Cluj.

Peste 350 de suporteri olteni au făcut deplasarea la Cluj. Aceștia au intrat pe stadion în minutul 5 al partidei, însă imediat au dat tonul spectacolului: au dominat fondul sonor din „Gruia”, ba chiar au aprins materiale pirotehnice. 

Ultrașii s-au dezbrăcat la bustul gol și au cântat în permanență, golul egalizator, reușit de William Baeten în minutul 33, fiind cel care i-a trimis pe suporterii lui FCU în al nouălea cer. Entuziasmul s-a mai domolit în final, după ce gazdele au înscris golul de 3-2 și au tranșat partida. 

Ca în vremurile bune! Ultrașii Craiovei au făcut show în „Gruia”, la revenirea lui FCU în Liga 1
Ultrașii Craiovei în „Gruia” / Captură TV Telekom Sport

FCU Craiova revine în Liga 1 după 10 ani

Puncte forte:

  • Adrian Mutu - antrenor care dorește să confirme și efervescența revenirii în liga de elită, plus ambițiile de a se impune pe plan local.

Puncte slabe:

  • Predispuși la divergențe și instabilitatea conducerii, capabilă de a lua decizii controversate (de exemplu, Eugen Trică demis în două rânduri, deși a contribuit la două promovări). Echipa e condusă tot de Adrian Mititelu senior, deciziile se iau și în funcție de accesul la telefon, după ce o nouă cerere de eliberare i-a fost refuzată.

FCU Craiova - bursa transferurilor

  • Antrenor: Adrian Mutu (nou)
  • VENIRI: Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Bagayoko (liber), Kovacici (NK Lokomotiva), Gajici (Vozdovac), Gremsl (St. Polten), Hugo Vieira (liber), Vlad Achim (liber)
  • REVENIRI: R. Tudor (Alexandria), Botia (Corona)
  • PLECĂRI: Gugu (U Cluj), Anghelina (Chiajna), Ad. Voicu (Chiajna), Zimta (liber), D. Ispas (U Cluj), Luboya (liber), Ciolacu (liber), V. Munteanu (liber), Cacheiro (liber), C. Cristea (liber), Git (U Cluj), Diakite (liber), Taborda (liber), R. Tudor (liber), Boția (liber), Stoenac (Poli Iași), Cristiu (liber), Sekou Sidibe (FC Emmen)

VIDEO Adrian Mititelu jr. așteaptă cu interes revenirea în Liga 1: „Acum se va vedea care-i echipa mai iubită în oraș”

Urmărește AICI desfășurarea meciului CFR Cluj - FCU Craiova 1948

„E inadmisibil ce se întâmplă la CFR, parcă vine din B” » Critici dure la adresa campioanei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
tzintaru
tzintaru  •  18 Iulie 2021, 22:27
Postat de lionforever pe 17 Iulie 2021, 16:00

Echipa lui mititelu a retrogradat sportiv în liga 2 în 2011 apoi din cauza patronului echipa a fost dezafiliata, locul ei în liga 2 fiind luat de juventus Colentina, deci obligata sa plece din liga județeană. Nu cred ca a obligat nimeni federația sa o reprimeasca în 2013.

Pai nu crezi pentru că nu cunoști istoria echipei.Te ajuta internetul dacă ești interesat de adevăr.Poti caută cum s-a ajuns la 2 echipe în 2013.Federatia a oferit un loc pentru CSU dar apoi a fost obligată de justiție sa reprimească Universitatea Craiova în liga 2.

lionforever
lionforever  •  17 Iulie 2021, 16:00
Postat de tzintaru pe 17 Iulie 2021, 08:37

Serios?FRF a fost OBLIGATĂ sa reprimească Universitatea în liga 2,in urma unei sentințe judecătorești !Ori nu cunoașteți istoria echipei ,ori va place sa vă mințiți singuri!'Obligata' nu este același lucru cu 'invitata'!

Echipa lui mititelu a retrogradat sportiv în liga 2 în 2011 apoi din cauza patronului echipa a fost dezafiliata, locul ei în liga 2 fiind luat de juventus Colentina, deci obligata sa plece din liga județeană. Nu cred ca a obligat nimeni federația sa o reprimeasca în 2013.

tzintaru
tzintaru  •  17 Iulie 2021, 15:28
Postat de potec pe 17 Iulie 2021, 10:01

Si din 2013 pina 2017 s-a oprit lumea in loc, si pamintul s-a oprit din rotatie numai sa il astepte pe mititelu, falimentul nici nu a fost declarat a fost doar un vis urit. Ce argumente mai poate avea mititelu? Ce prosti sunt penescu, *** si care or mai fi ca nu isi fac echipe doar ei si numai ei pot fi echipele vechi

Universitatea Craiova a fost executată de Sandu și Dragomir.FCU este doar moral, continuarea acelei echipe.In schimb,CSU are pecetea pusă(echipa sistemului) indiferent ca vreți sau nu.Toti fanii și fotbal știu că echipa asta a fost băgată cu japca în liga 2 fara să aibă vreun merit sportiv.Si apropo ..sunt tare curios ..la meciul direct din 2013 pe cine vedeai că fiind Universitatea Craiova?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează