FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

VIDEO Scandal după derby! Ultrașii lui Dinamo n-au mai suportat și și-au vărsat furia pe jucători » Scenele surprinse de reporterii GSP

Ultrașii i-au băgat în ședință pe jucătorii dinamoviști +23   FOTO
Ultrașii i-au băgat în ședință pe jucătorii dinamoviști

Articol de , - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 06:40 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 08:17

Înfrângerea suferită în fața marii rivale FCSB, 0-1, a adâncit și mai tare răceala dintre suporterii din Peluza Sud și fotbaliștii lui Dinamo. Gruparea care a atras din ce în ce mai mulți adepți în ultimele luni i-a tratat cu ostilitate pe jucători la finalul derby-ului de duminică seara.

Respinși de cei din PCH, care au preferat să nu stea la prea multe discuții cu echipa după meci, fotbaliștii lui Ovidiu Burcă, abătuți și cu capetele plecate, au mers să-i salute și pe cei aproximativ 400 de suporteri din Peluza Sud, situați la Tribuna a II-a. 

Ce au scandat jucătorii de la FCSB alături de Peluza Nord, în timp ce rivalii erau băgați în ședință de galerie
DINAMO - FCSB 0-1
Ce au scandat jucătorii de la FCSB alături de Peluza Nord, în timp ce rivalii erau băgați în ședință de galerie

Aceștia n-au digerat deloc bine prestația favoriților, pe care i-au băgat într-o ședință zgomotoasă. Reporterii GSP au surprins momentele tensionate petrecute la aproximativ un sfert de oră după terminarea partidei. 

Fotbaliștii lui Dinamo, băgați în ședință de Peluza Sud

Exasperați din cauza rezultatului și a jocului modest, suporterii de la „Sud” și-au calmat cu greu furia și le-au arătat obrazul propriilor jucători, izgonindu-i apoi din zona respectivă. 

Elevii lui Burcă n-au găsit alinare în întâlnirea cu ultrașii, din contră! Fanii au gesticulat amenințător în direcția fotbaliștilor, pe care i-au înjurat la scenă deschisă, ba chiar le-au arătat semne obscene. Ultimul care a rămas să dea explicații a fost Ricardo Grigore.

În tot acest timp, străinii Golubovic, Lucas și Ghezali asistau neputincioși la rafala de invective abătute asupra lor și a coechipierilor.

Ovidiu Burcă: „Acel Dinamo a murit! Oamenii trebuie să înțeleagă că trăim o altă epocă!”

Ovidiu Burcă a susținut o conferință de peste 20 de minute la finalul derby-ului cu FCSB. Tehnicianul a apelat un discurs incisiv, în care a adus în discuție așteptările nerealiste ale fanilor. Pe care Burcă insistă să-i trezească la realitate: „Acel Dinamo a murit!”.

„Încă o dată o spun, sunt unii oameni obișnuiți cu alt tip de rezultate la Dinamo!

Istoria acestui club este importantă, iar ei au crescut cu acel Dinamo care câștiga campionate, care avea jucători de valoare, cărora nu le era frică, jucători care aveau determinare, aveau ambiție și agresivitate pe teren! Ei sunt obișnuiți cu acel Dinamo, dar Dinamo ăla a murit!

Noi, anul trecut, am rescris codul genetic al acestui club! Suporterii, nu noi! Dinamo nu mai are în spate tot ce a avut odată - și nu vreau să intru în astfel de discuții - (n.r. Burcă face referire, cel mai probabil, la sprijinul pe care clubul l-a primit uneori din exterior), dar Dinamo a renăscut din pasiunea oamenilor.

Istoria lui Dinamo e scrisă acolo și e frumoasă, dar oamenii trebuie să înțeleagă că trăim o altă eră! Trăim o altă epocă!”.

FOTO Duelul scenografiilor pe Arena Națională » Ce au afișat galeriile Dinamo și FCSB la Derby de România

Dinamo - FCSB 1-0, coregrafiile celor două galerii - 26 noiembrie 2023
Dinamo - FCSB 1-0, coregrafiile celor două galerii - 26 noiembrie 2023
Dinamo - FCSB 1-0, coregrafiile celor două galerii - 26 noiembrie 2023
Dinamo - FCSB 1-0, coregrafiile celor două galerii - 26 noiembrie 2023
Dinamo - FCSB 1-0, coregrafiile celor două galerii - 26 noiembrie 2023
+19 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO Ovidiu Burcă, izbucnire fără precedent în conferință: „Oamenii să înțeleagă că acel Dinamo a murit! Am rescris codul genetic al acestui club!”

Umilința supremă! Ce au scandat jucătorii de la FCSB alături de Peluza Nord, în timp ce rivalii erau băgați în ședință de galerie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  27 Noiembrie 2023, 12:42
Postat de bufnila pe 27 Noiembrie 2023, 11:18

Securistilor nu le convine viata fara ajutorul din exterior. Pe care il primesc in continuare, doar ca mai discret, mai limitat.

Băi ciocoflenderi, ești gigist, asta e clar! Cat tupeu poți să ai, și mai scrii și prostii pe aici! Dinamo a fost cea mai dezavantajată echipă de arbitraje!! Mult peste orice alta echipa, peste orice altă medie, peste orice! Până și Botoșaniul a sesizat asta! Ție chiar nu ți-e rușine să scrii așa ceva!?.... Doar niste *** pot spune asta, și sigur, dupa limbaj, tupeu, și prosteală cu siguranță faci parte din ***! Culmea, sunteți adepții fcsbului, echipă cea mai ajutată de arbitri de 13 ani încoace! Mi-e greață de *** că tine. Close.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

naicool
naicool  •  27 Noiembrie 2023, 12:31

D le Burca, pe cine crezi ca mai intereseaza explicatiile tale penibile?! Nici macsr familia ta nu le mai crede, si nimeni nu ti mai acorda credit. Intrebarea este, pana unde vrei sa te cufunzi in pemibil, daca 10 infrangeri consecutive, nu sunt suficiente sa ti dai demisia?! Sau sstepti sa fii gonit cu pietre, sau cu parul, de cei pe care i ai disperat, cu atata nesimtire?!

bufnila
bufnila  •  27 Noiembrie 2023, 11:18

Securistilor nu le convine viata fara ajutorul din exterior. Pe care il primesc in continuare, doar ca mai discret, mai limitat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează