FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

Ultraşii lui Dinamo l-au găsit pe noul Tamaş » Cum a răspuns Nedelcearu comparaţiilor cu vechiul său idol

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2017 13:20

Ionuţ Nedelcearu a revenit în primul 11 al roş-albilor la Derby de România, după ce contra celor de la CS U Craiova în sferturile Cupei României a fost doar rezervă neutilizată.

A fost prima apariţie pe teren a fundaşului de 20 de ani după episodul "băutură în avion" la selecţionata de tineret a României, din urmă cu 10 zile.

La finalul meciului, apărătorul roş-albilor a avut un schimb de replici cu Mihai Stoica, întrucât oficialul FCSB, era ironic cu galeria dinamovistă, dar situaţia s-a aplanat rapid, iar cei doi şi-au dat mâna.

Şi-a asumat fapta

Fundaşul a mers şi în faţa galeriei după partidă, iar o parte dintre "ultraşi" i-au reproşat episodul în urma căruia a fost trimis acasă din Spania.

"Copile, lasă băutura şi ţine-te de fotbal! Nu te irosi cum au mai fost şi alţii în situaţia ta. Vrei să ajungi ca Tamaş?! Noi te analizăm după ceea ce faci pe teren, dar nu te pierde!", au fost mesajele fanilor la adresa tânărului jucător, care şi-a acceptat apostrofările. 

"A fost doar presiunea meciului cu Steaua pentru mine. Suporterii m-au apostrofat la final pentru faza aceea de la naţională, e normal ca ei să-mi spună diverse lucruri acum. Am învăţat ce aveam de învăţat. Sper să câştigăm Cupa Ligii şi să încheiem campionatul pe podium", a declarat Nedelcearu la finalul partidei.

"Îmi plăcea de el ca fotbalist, dar a trădat"

Gabi Tamaş, fostul fundaş al lui Dinamo şi al echipei naţionale, în prezent sub contract cu FCSB, a fost suspendat şi a stat aseară în tribună.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor la începutul lui 2016, Ionuţ Nedelcearu mărturisea că în copilărie, când venea la meciurile din "Ştefan cel Mare", îl idolatriza pe Tamaş pentru evoluţiile sale din teren!

"Dar gata, s-a terminat cu asta, acum că Gabi a ales să meargă să joace pentru marea noastră rivală! Eram copil de mingi, îl vedeam jucând şi-mi plăcea ce arăta pe gazon. Dar eu n-aş putea trăda cum a făcut-o el, sunt crescut în spiritul de «câine roşu»", a spus la vremea respectivă dinamovistul care cochetează şi cu prima reprezentativă.

5 meciuritoate ca integralist, a bifat Ionuţ Nedelcearu în acest sezon în Derby de România

3 goluri a marcat stoperul în acest sezon în 32 de meciuri, dintre care unul chiar împotriva rivalilor, la victoria cu 3-1 din noiembrie 2016

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
redshow
redshow  •  03 Aprilie 2017, 14:10

A tradat ....ce minte ingusta are si copilul asta. :((( Pai ce era sa faca omul sa vina sa joace la calic pe o ciorba ??? S-a dus la ortodoxul sef sa faca bani sa joace in Cupele Europene. Pentru aia e fotbalist !! La cum se prezinta situatia acum la echipa, Nedelcearu are ZERO sanse sa joace vreun meci oficial cu o echipa din afara tarii in urmatorii 5 ani . Tradatorul, de bine de rau mai prinde o grupa de Europa League si mai baga in buzunar vreo suta de mii de bani straini.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează