FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Ultraşii Petrolului fac legea la echipă :O Ce le-au cerut lui Galamaz şi Marinescu

George Galamaz a renunţat la daunele care i le ceruse lui Enache
FOTO: captură DigiSport
George Galamaz a renunţat la daunele care i le ceruse lui Enache FOTO: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 07 iunie 2012 13:19

Proaspăt transferat de la U Cluj, George Galamaz a avut o întîlnire cu cu fanii Petrolului. Aceştia i-au cerut fundaşului să renunţe la daunele cerute agresorului său, Dragoş Enache, după meciul Petrolul - Steaua.

Galamaz şi fanii s-au întîlnit ieri seară, chiar la stadionul Ilie Oană. La această întîlnire au mai participat şi jucătorii Bornescu, Dorinel Popa, Laurenţiu Marinescu, investitorul Daniel Capră şi directorul general Alexandru Cîngu.

Daunele cerute de Galamaz constau într-o sumă de 50.000 de lei. Enache l-a lovit pe acesta la un meci din turul campionatului, cînd agresorul a pătruns pe teren. Fostul fotbalist al Stelei promisese că va dona aceşti bani unui orfelinat.

Fanii Petrolului l-au obligat şi pe Laurenţiu Marinescu să-şi ceară scuze pentru că a înghenuncheat în faţa fanilor Stelei de la Peluza Sud. Suporterii "lupilor" le-au promis apoi acestora că îi vor primi aşa cum trebuie pe noii fotbalişti ai Petrolului au anunţat cei de la la ziaruldesport.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (126)
axg87
axg87  •  08 Iunie 2012, 17:27

galamaz nu a fost pus sa isi ceara scuze. e chiar ilogic ce se scrie in presa. cum sa pui o victima sa isi ceara scuze ca a fost victima?!de fapt doar marinescu a fost pus sa isi ceara scuze pentru ca, petrolist fiind, a acceptat sa se injoseasca cand i s-a cerut sa stea in genunchi pentru ca isi luase steaua bataie cu 3-0 de la brasov.lui galamaz doar am vrut sa ii transmitem ca ii uram bine venit la echipa(intr-un fel noi ne-am cerut scuze pentru ce i s-a intamplat).dar asta e presa...asta e...

sebiene
sebiene  •  08 Iunie 2012, 01:03
Postat de alpin pe 08 Iunie 2012, 00:07

Si, ce au facut cei doi? Au stat in genunchi in fata huliganilor?!? Inseamna ca nu merita sa fie numiti oameni.

n-a stat nimeni in genunchi a fost partonul suporterii si cei 3 de la cluj au stat de vorba intr-un birou la club ce dreacu sunteti cu capu? voi nu vedeti ce grav este ce spuneti? ce se fabuleaza? galamaz a vrut sa vb cu suporterii sa fie ok sa nu existe divergente si el a fost cel care a cerut intalnirea de acum o saptamana

sebiene
sebiene  •  08 Iunie 2012, 00:53
Postat de unicasteaua pe 07 Iunie 2012, 17:10

Nu stiu frate ma depaseste subiectul , cat despre Galamaz ca om am o impresie buna, e familist convins, profesionist si cerebral . E genul de om care nu merita cu o floare sa-l atingi .

deci trebuie lamurit ceva. galamaz a fost cel care a cerut intrunirea asta de mai bine de 1 saptamana. a vrut sa discute cu galeria sa fie totul ok intre ei. cat despre renuntarea la plangere a facut acum 10 zile. mai urmariti si voi tv-ul si mai informativa. nu va mai luati dupa ziaristii astia de 2 lei. otetari nu ziaristi. iar pe marinescu da l-au pus sa-si ceara iertare si aveau de ce sa io ceara. mai terminati cu tiganismele

Vezi toate comentariile (126)
Comentează