FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Umilința trăită la Tiraspol l-a marcat pe Hagi » Dezvăluirile unui apropiat: „Ce să vorbești cu el? Nici nu a dormit! Nu-și explică!”

Gică Hagi / Sursă foto: Imago Images +35   FOTO
Gică Hagi / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 14:12 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 18:23

Impresarul Victor Becali susține că Gică Hagi a digerat extrem de greu eliminarea Farului din preliminariile Champions League. Eșecul usturător de la Tiraspol, 0-3, cel care a consemnat eliminarea campioanei României din cea mai importantă competiție continentală, i-a provocat insomnii „Regelui”.

Dezvăluirea îi aparține lui Victor, mezinul familiei Becali și un apropiat de-ai lui Hagi, care susține că tehnicianul „marinarilor” n-a trecut încă peste eșecul amar bifat în Transnistria. Campioana Farul a părăsit pe ușa din spate cea mai importantă competiție europeană, din chiar primul tur preliminar, umilită de Sheriff Tiraspol, și va coborî în Conference League, unde va întâlni pe FC Urartu din Armenia.

„E în interesul nostru al tuturor, ca echiele românești să meargă mai departe, indiferent de simaptiile noastre. Când e vorba de Hagi, nici nu cred că se mai ține cont de echipă. Toți am suferit, dar nimeni nu cred că a suferit mai mult decât el. 

Nici în momentul acesta nu cred că își explică ce s-a întâmplat în meciul ăsta. Cu Gică e greu să vorbești după meci. Cu Dan Petrescu, dacă pierdea, a doua zi nu vorbeam cu el, nu îl sunam, că nu răspunde”, a spus Victor Becali. 

Victor Becali: „Ce să vorbești cu Hagi? Nu a dormit!”

Dincolo de trăirile lui Hagi, agentul de jucători pronunță însă o ipoteză devenită tabu în rândul oamenilor din fotbalul românesc: varianta ca nu cumva echipele din Superligă să fie mult prea nepregătite pentru a face față în cupele europene.

„Vă dați seama ce supărat e Hagi... Ce să vorbești cu el?! Nu a dormit. El a fost cel mai supărat. Toți am fost triști, dar el a fost cel mai trist.

Trebuie să fim conștienți că poate nu suntem acolo unde credem noi. Totuși, cu Tiraspol… Care nu mai e echipa de acum doi ani, care o bătea pe Real Madrid. Sunt probleme și la ei, oricum. Nu sunt salariile atât de mari la Tiraspol. N-are nimeni mai mult de 15.000 de euro. La Farul n-are nimeni 15.000, e adevărat”, a spus Victor Becali, conform Fanatik.

VIDEO Gică Hagi, dezamăgit: „Sheriff ne-a predat o lecție de fotbal”

Citește și alte știri despre Farul Constanța: 

VIDEO Hagi a pierdut doi titulari: „100% nu vor evolua cu Voluntari”

Panduru a luat-o la puricat pe Farul, umilită la Tiraspol: „Parcă jucau un amical! Greșeli din cale-afară...”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
hawk16
hawk16  •  25 Iulie 2023, 02:08

Domnul Hagi nu-si poate explica pentru ca nu si-a facut temele pentru acasa. Pot sa inteleg aroganta celor de la Real Madrid care au fost surprinsi de Sheriff, dar Farul mai are mult pana la Real Madrid. Ce-i cu atata aroganta? Nasul jos si munceste, studiaza adversarul, motiveaza jucatorii. Un antrenor mare intotdeauna isi asuma rezultatele. Domnul Hagi si acum tipa la copiii Farului.

tomitan
tomitan  •  22 Iulie 2023, 17:35

Eu unul personal n-am suferit cand Farul a fost umilita la Tiraspol, la fel cum n-am suferit nici la umilintele lui Dinamo cu 17Nentori sau Knattspyrnufelag ,nici ale lui FCSB cu Sahtior Karagandy sau ale nationalei cu Armenia.De ce sa suferim? De pe urma unor nesimtiti si puturosi cu aere de Premier League sau Primera Division dar care practica un fotbal de țurcă pe plajă sau in curtea scolii. De ce sa suferim? Ptr aroganta lui Gică Popescu care il lauda pe " creierul echipei " Dina Grameni ,ca nimeni in Romania nu are bani de el. Da , domn Hagi , " Dina este Dina" cum ne spui dar doar atunci cand Farul joaca cu echipe in insolventă ajunse la retrogradare. Ce achizitii a facut Farul inainte de confruntatea din CL? A luat toti somerii de la ANOFM,pe daiboj. Insomnii? Nu dl.Hagi ,lipsa investitiilor, atragerea unor investitori in club. Emag, Șucu ,fratii Paval etc ,vorbe in vant .Acum ai ramas cu Tândală pe post de manager si cu o noua umilință istorica gen Slovenia .Decat sa te ascunzi si sa te vaiti ,i-a un antinevralgic ,atrage investitori seriosi,scapa de Tândală (il pui manager la Iaki sau administrator la plaja,manager la șezlong), adu un manager performant care sa-ti aduca un antrenor bun si 3-4 jucatori de valoare si scapa de figurantii aia de doi bani ( Alibeg & Co au acum cotatii sub 2 bani pe transfermarket). PS. In viata ai insomnii cand mergi la cacialma ca-n poker ,mizezi pe bule la bursa sau ai construit casa cu Dorel si Celentano.Spe

cosmo
cosmo  •  22 Iulie 2023, 17:11

No lasă Gică, hai și striga la TV 2 ore cât de buni sunt jucătorii romani, cât de bun e Ianis, cât de bun e farul, cât de bun e fotbalul mioritic, cu proiectul, că trebuie să ai proiect, sa n-ai mustață, bla bla.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează