FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Umor involuntar la Steaua » Argăseală crede că Rădoi a fost la Mondial!

Rădoi s-a întreținut înainte de amicalul cu Zărnești cu Argăseală și cu Marius Ianuli
Rădoi s-a întreținut înainte de amicalul cu Zărnești cu Argăseală și cu Marius Ianuli

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2015 00:00

Steaua le răspunde contestatarilor lui Rădoi, care acuză faptul că Mirel e antrenor principal în fapt, deși nu are licența PRO.

Doar că Argăseală nu a nimerit pledoaria: "În '90, jucătorii care au participat la Mondial au primit licența Pro fără nici un curs! Dacă nu se va găsi o astfel de soluție, Mirel va urma calea normală, a școlii de antrenori. Trebuie să încurajăm oamenii care pot conduce o echipă de Liga 1".

Generația de la începutul anilor '90 s-a calificat din grupă la turneul din Italia, iar în America a ajuns pînă în "sferturi". Rădoi nu a participat niciodată la vreun Mondial, a mers doar la Euro 2008.

Acolo unde echipa a fost eliminată din faza grupelor, iar Mirel a plecat acasă după al doilea joc, 1-1 cu Italia, alegîndu-se cu o fractură de piramidă nazală.

"Măcar după golul cu Zărnești să-l ia cineva pe Tănase!"

Steliștii insistă că Tănase trebuie să plece în vara asta. Și că toată lumea din club s-ar bucura pentru un transfer al decarului. Gabi Iancu mizează pe cel mai slab element din CV-ul căpitanului.

Crede că golul spectaculos înscris cu amatorii de la Zărnești l-ar putea propulsa, în sfîrșit!, în atenția cuiva: "Sper să-l fi văzut cineva azi și să-l oferteze pe Cristi! Vreau să scap de el, să plece la mai bine!". Dodel are 41 de meciuri în echipa națională și e la Steaua de 6 ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
802589673128559
Dorel Caleanu  •  20 Iunie 2015, 19:50

Pai si Radoi crede ca o fost la mondiale.... middle east world cup !

daniels7714
daniels7714  •  20 Iunie 2015, 11:57

iar voi credeti ca sunteti ziaristi ...

gabonne1982
gabonne1982  •  20 Iunie 2015, 11:48

chestia asta cu jucatorii care au fost la Mondialul din Italia in '90 si au primit licenta PRO,este praf in ochi.De atunci fotbalul a evoluat si este mult mai tacticizat decat in acei ani.Pana si o parte dintre regulile jocului s-au schimbat.Au trecut totusi 25 de ani ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează