FOTBAL  »  Superliga  »  CONDAMNARE

Un an cu suspendare » Sorin Bagiu e primul oficial condamnat de evaziune fiscală într-un dosar al transferurilor

Sorin Bagiu a primit o condamnare de un an cu suspendare.
Sorin Bagiu a primit o condamnare de un an cu suspendare.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 02 martie 2012 21:29

E prima condamnare într-un dosar al transferurilor, pentru evaziune fiscală: Sorin Bagiu, fost director executiv al ”U” Cluj, pentru cedarea sub formă de donaţie a cuplului Cociş - Florescu la Şerif Tiraspol, în 2004.

Primul verdict definitiv într-un dosar legat de transferurile din fotbalul românesc a venit, joi seară, de la Curtea de Apel din Cluj. Vinovat şi condamnat: Sorin Bagiu, ex-director executiv al "şepcilor roşii". El a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare şi plata sumei de 482.410 lei, cu titlul de despăgubiri faţă de ANAF, în solidar cu clubul: găsit vinovat pentru evaziune fiscală în cazul transferurilor lui Răzvan Cociş şi George Florescu la Sheriff Tiraspol, în 2004.

Cei doi internaţionali au ajuns la clubul din Transnistria pentru 450.000 de dolari. Spre a nu plăti taxe la stat, mutarea a fost mascată sub forma unei donaţii.

Poate fi reabilitat după 3 ani
Suspendarea condiţionată a pedepsei cu închisoarea funcţionează pe durata unui termen de încercare de trei ani, interval după care condamnatul e reabilitat dacă nu comite altă infracţiune sau nu se revocă suspendarea.

6 martie e ziua în care Tribunalul Bucureşti va anunţa verdictul în "Dosarul transferurilor", în care sînt inculpaţi 8 oameni de fotbal (impresari, conducători)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  03 Martie 2012, 14:05

se pare ca asta n-a avut destule pile si bani ca sa mai amane sentinta. Oare cand o sa se faca dreptate si cu bisnitariul de ion becali si sleahta lui de hoti?

haideusicfr
haideusicfr  •  03 Martie 2012, 09:03

Cocis,Florescu.Goga,Rus (Dinamo) cu totii ..*donati*. Ce echipa ar fi avut U fara ..Bagiu ? Nici cea de acum nu e era.

alpin
alpin  •  03 Martie 2012, 08:04
Postat de adrian008 pe 03 Martie 2012, 06:40

daca si fratii becali si borcea iau un an cu suspendare inseamna ca traim intr-o tara de rahat.daca furi 1 kg de cartofi iei 3-4 ani cu executare si astia....

Depind... cu cine imparti cartofii...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează