FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Un antrenor al unei echipe de top din Liga 1 a fost suspendat în această seară! Reacție nervoasă: "Mi se anulează dreptul la muncă, după ce mi s-a anulat dreptul la puncte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2015 21:40

Edi Iordănescu a fost suspendat după incidentele de la meciul cu CSMS Iași. Comisia de Disciplină a ales să-l trimită în tribună pentru următoarele două jocuri. 

"Mulțumesc pentru suspendare. O primesc cu brațele deschise. Mi se anulează dreptul la muncă după ce ni s-a anulat și drpetul la puncte.

O echipă neînvinsă de 10 etape nu mai era atractivă pentru competiție. Știu că s-a analizat cu regulamentul în fața și nu am ce reproșa comisiei, însă dacă ești "furat" și chemi poliția și îți mai administrează și o corecție tot ție pentru că ai fost "furat", mai este acel regulament echidistant?", a scris Edward Iordănescu pe Facebook.

CSMS Iași vs. CS Pandurii Tg. Jiu – În baza art. 53.1 si 53.2 din RD, cu aplicarea art. 45.1 din RD, se sancționează dl. Iordănescu Edward, antrenor CS Pandurii Tg. Jiu, cu suspendare pentru 2 jocuri și o penalitate sportivă de 360 lei; În baza art. 52.1.a din RD, se sancționează jucătorul Nicoară Viorel (CS Pandurii Tg. Jiu) cu suspendare pentru 2 jocuri și o penalitate sportivă de 7.000 lei.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
575404292608377
Ioan Simion  •  18 Noiembrie 2015, 23:49

Sunt total de acord cu dl Iordanescu. E absolut imoral ca cel furat sa fie pedepsit, iar HOTUL sa fie felicitat, in numele celor mai clare principii ale statului de drept. Comisia de disciplina, o gasca de "baieti destepti" se aseaza in spatele unui regulament plin de cretinisme si total anacronic. Sa fie facute publice toate motivatiile sanctiunilor, versus analiza greselilor eronate "la mintea gainilor" facute de arbitrii, care au generat conflictul antrenor/jucator - arbitru. Cine analizeaza si imparte aici dreptatea? ... trebuie sa apara si aici STRADA?

bridges
bridges  •  18 Noiembrie 2015, 23:35

Lasa ca vine taticu si aranjeaza si cu suspendarea daca esti ascultator poate aranjeaza si cu Titlul,sa vedem.

foxy
foxy  •  18 Noiembrie 2015, 23:00
Postat de adianghelescu pe 18 Noiembrie 2015, 22:37

taci ma din gura ca iordanescu junior este antrenorul satelitului no 2 al saivanului

Satelit?...Poate in imaginatia bolnavicioasa a voastra!Si cred ca si tu suferi...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează