FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un antrenor care a lucrat cu noul "decar" al naționalei dezvăluie: "Iancu era mai bun decât Stanciu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 09:23

Nicușor Stanciu a impresionat în tricoul naționalei, la meciurile cu Lituania și Spania, după un sezon foarte bun în tricoul Stelei.

Bogdan Stelea a lucrat cu Nicușor Stanciu la naționala de tineret a României și a vorbit despre cum era mijlocașul Stelei atunci.

"Eu l-am urmărit în tot ce a făcut. Este un jucător care îmi plăcea foarte mult și aveam încredere în el. Totuși, ceva m-a frapat la el. Spunea anumite lucruri, dar nu le vedeam transpuse la echipa națională. Vedeam o mare diferență între ceea ce făcea la Steaua și ce se întâmpla la echipa națională.

Așteptam mult mai mult de la el, la tineret. Și mai spun că m-a influențat și atitudinea lui Reghecampf și a lui Mihai Stoica, pe care i-am văzut că sunt apropiați de Stanciu, îl educă și au grijă de el. Modul în care ei m-au atacat pe mine m-a făcut să îmi dau seama că nu vine dintr-un mediu foarte bun.

La antrenamentele echipei de tineret, Iancu era mai bun ca Stanciu. Era incredibil și nu aveai ce să îi reproșezi", a spus fostul portar, la DolceSport.

Stelea a pregătit naționala de tineret între august 2013 și a rezistat doar până în aprilie 2014.  Cât timp a fost selecţioner la ”tineret”, Stelea a intrat în conflict cu doi dintre cei mai promiţători tineri jucători români, Gabi Iancu şi Nicuşor Stanciu, ambii fiind excluşi de la naţională după mai multe derapaje.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
polistul68
polistul68  •  30 Martie 2016, 16:35
Postat de steaua1986forever pe 30 Martie 2016, 11:57

Stelea pe unde mai antreneaza? Sau pe unde a antrenat el de a ajuns la Nationala de tineret? Ce mari performante a avut? Ma refer ca antrenor, ca jucator stim ce "performante" a avut, mai ales la Nationala....de el se leaga toate necalificarile si lipsa de performanta din generatia lui (nu vreau sa ii zic "de aur" ca nu prea am de ce).

A fost titular in Spania ani buni...pt un roman, e totusi o performanta. Din generatia asa zisa de "de aur", doar Prunea, Prodan, Ilie Dumitrescu si Hagi ( perioada Real si Barca) nu erau titulari de drept...in rest toti jucau la echipe serioase din Germania, Belgia, Spania....

sibelius
sibelius  •  30 Martie 2016, 12:54

Ce sa zica si Stelea acum?

dincolodenori
dincolodenori  •  30 Martie 2016, 12:23

Pai deaia nu are Stelea angajament la cum vede lucrurile il vad demis si de la Atletico Textila.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează