FOTBAL  »  Superliga  »  CURS

Un antrenor de Serie A vine să predea la Timișoara » Echipa la care activează face furori în Il Calcio

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2017 16:30

În perioada 19-20 iunie, la Timișoara, va fi un nou seminar organizat de Coaches-Ahead la care vor participa Massimo Lucchesi și Manuele Cacicia.

Primul a mai sosit în România la cursuri organizate antrenorilor, cel de-al doilea este parte din "fenomenul Crotone", care a impresionat Serie A.

Cacicia este antrenorul secund al lui Davide Nicola la Crotone, formația obținând 17 puncte în ultimele 7 etape, mai multe decât orice club din prima divizie italiană!

Totuși, echipa ce va întâlni Juventus în week-end are șanse minime să se salveze de la retrogradare. O victorie aduce un nou titlu Il Scudetto torinezilor. Dar "rimonta" celor de la Crotone este unul dintre subiectele la modă în media peninsulară.

Lecțiile teoretice de la Timișoara se vor desfășura în sala Aula Magna a Universității de Vest Timișoara. Cacicia nu este doar antrenor secund la Crotone, ci și un lector deosebit de apreciat în Italia. Are o mare experiență în sectorul juvenil, el activând la două din cele mai importante societăți sportive cu tradiție în formarea și valorizarea tinerilor, Livorno și Empoli.

 

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
horatiuz10
horatiuz10  •  19 Mai 2017, 12:01

sa l amintim si sa l felicitam pe cel care este creierul evenimentului, proprietarul Coaches-ahead.ro , Ciprian Urican.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  19 Mai 2017, 11:26

te aspetia-mo cu piacerii ,poate facem si noi ceva cu Poli in sezonul urmator

Vezi toate comentariile (2)
Comentează