FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL ROMÂNESC

Un antrenor român duce dorul comunismului: "Ar trebui să avem condițiile de pe vremea lui Ceaușescu"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2016 22:24

Marin Barbu, tehnicianul român care acum ocupă funcția de director tehnic al lui Juventus București, e convins că doar dacă vom avea condițiile de pe vremea comunismului abia atunci vom reveni în fruntea sportului mondial.

"Daum nu a reușit să ghicească echipa, dar nu pe el îl văd vinovat, ci pe cei din jurul lui. Nu mi-a plăcut formula de start. Torje și Popa nu trebuiau să lipsească din primul minut.

Ar trebui să avem condițiile de pe vremea lui Ceaușescu, doar așa mai putem salva fotbalul. Dacă lucrurile vor merge tot așa, vom ajunge să mergem la fotbal cu gamela după noi. Vor ieși la suprafață echipe care nu vor mai putea continua actualul sezon, o să vedeți!", a declarat Marin Barbu la Sport Total FM.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
polistul68
polistul68  •  09 Septembrie 2016, 09:53
Postat de borat101 pe 09 Septembrie 2016, 00:12

Doamne Fereste sa mai aiba sportul sau chiar Romania, conditiile de pe vremea lui Ceausescu. Abea ne chinuiam sa facem performanta ca si acum, cu treninguri Made in Romania cu design furat de la Adidas sau alta firma de echipament din OCCIDENT, mancare chiar si la sportivi cu ratia unde si acum sportivii mai ales din Romania parca abea ieri au iesit din Lagarele Naziste, majoritatea din sali erau fara caldura, fara conditii, etc.. etc..etc.. Problema este ca fostii securisti si comunisti de utc'isti nu au gesticulate cum sa se acomodeze unei Civilizatii Moderne, sa puna imediat in temelii infrastructuri, etc.. etc.. asa ceva nu sa predat la Moscova. La moscova sa predat numai cum sa furi, sa dai in cap, sa furi Poporul de bani si cum sa fi anti NORMALITATE! Deci totul satanic de la moscova.

partial corect, dar tu vezi doar partea goala a paharului...de ce nu spui si ca, la scoala orele de educatie fizica se faceau..de ce nu spui ca, in fiecare oras trebuia sa fie un club sportiv ( cel putin) care sa aibe minim 4-5 sectii, cu 2-3 antrenori/sectie..de ce nu spui si ca Bucurestiul "obliga" secretaruld e partid din orasele maricele sa 'faca" echipa macar de divizia B..de ce nu spui si ca, in afara de Steaua Si Dinamo, toate echipele jucau "pe bune"...da, au fost si parti negastive, si chiar multe...si grave....dar se faceaa CEVA...acum nu se mai face nimic. Nu sunt un nostalgic al comunismului....dar ce se intimpla azi...sa inchizi terenurile de fotbal de la scoli...sa nu mai platesti antrenori..sa darimi sali de sport si terenuri de fotbal...e mult mai grav decit ce faceau comunistii. Unde sa se joace copii care stau la bloc ? Ok, parintii i trimit la cluburi private, acolo au 3 antrenamente/saptamina.....si nemiram ca sunt obezi, ca nu au imunitate, rezistenta, etc...etc...

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  09 Septembrie 2016, 08:59

AHAAA...LA 26 DE ANI DUPA, E CEVA SI CU 2 ECHIPE CALIFICATE IN EUROPA LEAGUE !! SI CU O NATIONALA CARE A PRINS DECAT 2 EUROPENE IN 16 ANI !!LA CE FOTBAL AVEM NOI E BUN SI ATAT, SUNTEM LA ANI LUMINA DE TOP 7 LA NIVEL DE ECHIPE ! DE ANI DE ZILE E VORBA DESPRE ALTCEVA, AM AVUT JUCATORI CE-SI SCOTEAU MELODIE-MANEA, ALTII SUNT CU TATUAJE, CLUBURI SI FEMEI, UNII IN PREZENT FAC BATATURI LA FUND DE CAT(CAND) STAU PE BANCA DE REZERVE, ALTII SUNT SI MAI NEVINOVATI - SUNT DOAR OAMENI CU TRICOU PE EI, CA FOTBALISTI NU SUNT!

dtdr
dtdr  •  09 Septembrie 2016, 08:34

Nu cred ca-i important cum erau platitii sportivii. Important era ca se facea sport. Erau campionate de juniori la toate sporturile. Daca tin bine minte la fotbal erau vreo 12 serii. La fel la handbal, baschet, volei. Era de unde sa se face selectie. Pe vremea aceea eram campioni mondiali la handbal, la volei am fost campioni europeni, vicecampioni mondiali medalie de bronz la JO etc. Rapid a castigat 3 finale de CCE la volei si a mai jucat 4 finale, Dinamo a castigat 2 CCE. Azi nici nu ne mai calificam la fezele finale.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează