FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Un brazilian şi un ecuadorian, în probe la Vaslui. Liviu Ciobotariu va mai testa şi un egiptean

Articol de - Publicat marti, 28 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 ianuarie 2014 11:31

Liviu Ciobotariu are un nou fotbalist în probe. De cîteva zile se află în cantonamentul Vasluiului din Antalya brazilianul Gilmerson Dos Santos Mota.


Gilmerson Dos Santos Mota, cunoscut în lumea fotbalului sub numele de Gil Bahia, se află în aceste zile în pregătiri cu FC Vaslui. Jucătorul urmează a fi testat de către Liviu Ciobotariu şi, în funcţie de randament, va fi sau nu păstrat la echipă.

Brazilianul are doar 21 de ani şi evoluează pe postul de fundaş dreapta. El a jucat pînă acum doar în ligile inferioare din Brazilia, trecînd sporadic pe la Cruzeiro, Nacional, Bahia şi Olaria.

În probe se mai regăseşte şi Willian Ruano Mina, ecuadorianul bifînd deja primele 45 de minute în tricoul Vasluiului, fiind trimis de antrenorul Liviu Ciobotariu în repriza a doua a amicalului cu Sheriff Tiraspol, scor 2-2. Este aşteptat să ajungă în pregătiri şi egipteanul Ahmed Samir Farag, care evoluează pe postul de fundaş stânga.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
primarutheone
primarutheone  •  28 Ianuarie 2014, 15:26

Am inteles ca au si un klingonian in probe care a evoluat ultima data pentru FC Enterprise din campionatul districtului galactic beta-4.

steaua.libera
steaua.libera  •  28 Ianuarie 2014, 14:37
Postat de gaucito pe 28 Ianuarie 2014, 13:44

Ba chiar Vaslui va fi o problema pentru Dinamo, in retur merge si-i bate la Bucuresti, pentru ca trebuie sa joace in Europa League !

Unde pleaca Salageanu?

psyk3
psyk3  •  28 Ianuarie 2014, 14:23
Postat de gaucito pe 28 Ianuarie 2014, 13:50

Tu il mai pui pe Sburlea la numaratoare care nu a jucat un minut in tur ? Denis Pozder ? Uaaauu, e la minus minus 100, bine ca a plecat sanatos baiatul ! S-a cerut singur sa plece pentru ca-i era rusine, incurca pe toti ! Ortiz, Doamne freest, toti adversarii atacau numai pe la Ortiz, vedeau ca-i mai slab ca unul din divizia B ! Wilk, slabut sunt altii mai tineri si romani ! Caue da a fost bun la noi, dar putem gasi altul si mai bun ! Salageanu nu putea decat sa stea sub fusta nevestei, cum nevasta a plecat la shoping prin tari mai calde, l-a luat si pe el automat, sub papuc, ca pe slugoi , intelegi ?

Da tu ai dreptate poate nu erau super jucatori.. dar la nevoie ai fi avut la cine sa apelezi si la capitolul veniri.nimic concret..iar acum e un lot subtire daca ar fi sa faci o echipa cu jucatorii ramasi ..Cerniauskas-Viveiros,Celeban,Prahic,Musat - Enescu,Madson - Antal,Sanmartean,Patulea(Popovici) - Temwanjera.. Rezerve-Ormenisan,Manole,Buziuc.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close