FOTBAL  »  Superliga  »  INSOLVENȚĂ

Un club din Liga 1 a rămas fără finanțare » Conducerea echipei anunță: "Închidem porțile"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2016 19:14

ASA Târgu Mureș e aproape de desființare după decizia Primăriei. Fostul conducător al clubului Claudiu Maior a făcut un anunț îngrijorător prin care spune că s-au oprit fondurile Primăriei pentru echipa de fotbal.

UPDATE 21:40

Daniel Stanciu, președintele târgmureșenilor a reacționat la Digisport după vestea primită din partea lui Maior: "Dacă nu vine niciun sprijin din partea Consiliului Local, închidem porțile cu mult mai devreme de decembrie. Situația e critică în acest moment și nu mai putem rezista. Oricum mergem pe varianta low-cost. Avem buget de Liga a 2-a, cred. Nu am obținut niciun punct pentru că am avut probleme, am pierdut șansa de a lua jucători în această vară, am pierdut 7 jucători".

"Dragi iubitori ai fotbalului, mă simt obligat să vă comunic că alianţa PSD-UDMR-POL din Consiliul Local Tîrgu Mureş au decis ca echipa de fotbal a oraşului să nu mai primească finanţare.

Cei mai mulţi dintre tîrgumureşenii care iubesc acest sport mergeau la meciurile de fotbal ale echipei ASA de când erau copii. Proiectul nostru a fost să ducem mai departe tradiţia, să fim din nou la cel mai înalt nivel în fotbalul românesc.

ASA Tîrgu Mureş a fost la puţin timp de la promovarea în Liga I vicecampioana României şi a reuşit să câştige Supercupa României, primul trofeu din istoria clubului tîrgumureşean. Aceste lucruri, se pare că au fost uitate. La fel cum au uitat consilierii locali și bucuria trăita de unii dintre ei (în timpul campaniilor electorale) în tribune - la fiecare gol marcat", a scris Claudiu Maior pe contul său de Facebook.

ASA Târgu Mureș este în acest moment în insolvență, iar dacă nu va face ceva în privința asta fosta vicecampioană a României poate intra în faliment.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
chris_bu67
chris_bu67  •  02 Septembrie 2016, 14:18
Postat de Dee Norbert pe 02 Septembrie 2016, 13:47

Foarte bine.Sa numai iroseasca banul public primariile pe cluburile astea.

Lasă să-l irosească pe circul stradal ieftin,zilele orașului,cetății,sarmalelor,clătitelor,țuicii,etc.Vezi că în Franța sunt o mulțime de echipe finanțate de consiliile locale.Cine vrei bre să la finanțeze,șmenari precum Iancu,Moraru,Borcea?

1211789658852430
Dee Norbert  •  02 Septembrie 2016, 13:47

Foarte bine.Sa numai iroseasca banul public primariile pe cluburile astea.

zidane92
zidane92  •  02 Septembrie 2016, 09:14

si ce crede maior? ca sensibilizeaza marea masa de suporteri inexistenta a lui asa? astra are suporteri pictati , asa nici atat, pana si singurul fan asa s-a cam bagat sub plapuma dupa ultimele umilinte!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează