FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Un club din Liga 1 își poate schimba numele! Totul depinde de discuțiile cu o echipă tare a Europei

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 18:11

Ilie Ciuclea, patron al celor de la Juventus București, a anunțat că sunt șanse mari ca echipa sa să-și schimbe denumirea. De asemenea, a vorbit și despre problema stadionului din Colentina. 

"Deocamdată noi avem discuții serioase cu clubul Juventus din Torino. Am discutat și Federația este de acord să ne schimbăm denumirea la data de 30 iunie.

Dar există și o mică șansă să ne păstrăm denumirea dacă vom primi acordul celor din Torino", a declarat Ilie Ciuclea la Sport Total FM.

...despre posibilitatea de a reveni pe stadionul din Colentina: "Este vorba despre încălcarea legii (n.r. din partea celor care au retrocedat terenul). Ne luptăm să vedem ce va ieși. Surpriza nu va fi mare dacă Primăria va pierde, pentru că s-a apărat precar".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
baruch
baruch  •  19 Martie 2018, 19:32

va dati seama? "discutii serioase cu cei din torino" ? adica de la egal la egal :))) pe pariu ca aia au trimis o somatie printr-un baiat de mingi?

risc_mix
risc_mix  •  19 Martie 2018, 19:27

Da să-și schimbe frate numele mai repede, să scap și eu de un stres, că nu mai pot. Că tot timpul mă încurc, o confund pe Juventus Torino cu Juventus Colentina. Trebuiie înștiințată urgent si UEFA să nu facă și ăia vreo gafă, să-i dea campioni europeni pe ăștia diin Colentina

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 Martie 2018, 18:21

Cum o fi ajuns Tălpan la Torino?...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează