FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un coleg l-a dat de gol pe Alibec: "Mai înjură printre dinţi, dar ăsta este Denis"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 21:05

Ionuţ Larie (31 de ani) a vorbit despre schimbarea din comportamentul lui Denis Alibec.

"Mai înjură printre dinţi, dar ăsta este Denis. E dorinţa lui să demonstreze din nou ce poate. Cu siguranţă că arată altfel. Vedem că trage de el, chiar dacă nu mai poate. A rezistat la toate antrenmanetele până acum, deci e o schimbare. Este dorinţa lui să demosntreze din nou. Are şansa că Gnohere este suspendat în campionat.

Suntem constienţi că această pregătire este foarte dificilă. Sunt antrenamente grele, dar foarte bune", a declarat Ionuţ Larie la conferinţa de presă susţinută de FCSB în cantonamentul din Antalya. 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  17 Ianuarie 2018, 05:52

Daca la antrenament, unde nu este miza, sc comporta astfel, inseamna ca acest fotbalist este irecuperabil comportamental. Nefiind in stare sa-si cenzureze comportamentul, acceptat la Astra, tare ma tem ca Alibec va fi o a doua "piatra de moara" atarnata de gatul FCSB, dupa De Amorim. De altfel, se observa ca toti jucatorii adusi de la Astra au aceste vicii comportamentale. Prin aceasta laxitate, Sumudica i-a apropiat, lasandu-i pe jucatori sa se "descarce nervos" prin proferarea de injurii intre ei. Aproape ca nu exista transmisiune televizata in care sa nu apara, in prim-plan, jucatori pe buzele carora se citesc injuriile.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează