FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Un component al Generației de Aur glumește pe seama disputei Rednic-Hagi: "L-a făcut strîmb pentru că e mai crăcănat așa, a făcut multe fente"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2015 18:20

Coleg cu Rednic și Hagi la echipa națională, Ovidiu Sabău a fost surprins de disputa dintre cei doi, însă e bucuros că totul s-a terminat. Ba chiar a și glumit pe seama acestui subiect. 

"M-a surprins disputa dintre Hagi și Rednic. Nu trebuie să se întîmple așa ceva între doi oameni serioși. Cred că amândoi regretă.

Mă bucur foarte mult că Mircea a reacționat foarte bine după acea ieșire. Aceste dispute apar pe fondul tensiunii, stresului. Gică l-a făcut strîmb pentru că Mircea e mai crăcănat așa, a făcut prea multe fente stînga-dreapta.

Dacă Mircea va reuși să rămînă pînă la finalul campionatului, să nu mai plece prin Belgia, cred că anul viitor această echipa se va lupta la titlu", a spus Ovidiu Sabău la Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1494293100865769
Mihai Badea  •  04 Decembrie 2015, 00:51

Când cineva face remarci lipsite de eleganță despre fizicul cuiva, în mod normal le ignorăm, nu? N-ar putea încerca și jurnaliștii GSP să aibă o atitudine elegantă?

spion_kop
spion_kop  •  03 Decembrie 2015, 19:25

fentos rau Strimbu asta ... se stieeeeee !!!!

gabineg
gabineg  •  03 Decembrie 2015, 19:06

Rednic a redeschis competiția pentru câinii roșii. Ii mulțumim și îi dorim succes, cel puțin pana la vară.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează