FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - RAPID

UPDATE Consilierul USR din Arad a revenit după postarea cu tentă rasistă: „La mulți ani tuturor romilor, mai puțin ălora care țin cu Rapid și vin mâine la Arad”

Dorian Curcanu, consilier USR, apare în poza de profil de pe WhatsApp, pe stadionul echipei UTA Arad
Dorian Curcanu, consilier USR, apare în poza de profil de pe WhatsApp, pe stadionul echipei UTA Arad

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 14:48 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 14:50

Dorian Curcanu, consilier local municipal din partea USR, la Arad, a postat un mesaj cu tentă rasistă înainte de meciul de play-out dintre UTA și Rapid. 

UPDATE 14:45 / Consilierul Dorian Curcanu și-a prezentat scuzele

Consilierul Dorian Curcanu a revenit cu o postare în care își prezintă scuzele în fața suflării rapidiste: „Vreau să îmi cer scuze tuturor fanilor echipei Rapid. Am primit foarte multe mesaje injurioase. 

Mâine sper să fie un meci frumos, cu spectacol în tribune și atmosferă incendiară. Cât de poate de autentic, mă bucur că Rapidul este în Liga 1. Prima ligă are nevoie de cât mai multe echipe de tradițe și meciuri tari. Sănătate tuturor și numai bine”.

Sold-out la un meci din play-out-ul Ligii 1 » Forțele de ordine, în alertă maximă
SOLD-OUT
Sold-out la un meci din play-out-ul Ligii 1 » Forțele de ordine, în alertă maximă

„Azi e ziua internațională a romilor! La mulți ani tuturor romilor! PS. mai puțin ălora care țin cu Rapid și vin mâine la Arad”, a scris politicianul într-un mesaj pe facebook, care s-a viralizat rapid. 

Ulterior, Dorian Curcanu a șters mesajul. El nu a putut fi contactat pentru a comenta postarea de pe Facebook.

Consilierul USR din Arad a revenit după postarea cu tentă rasistă: „La mulți ani tuturor romilor, mai puțin ălora care țin cu Rapid și vin mâine la Arad”

În vârstă de 31 ani, Dorian Curcanu este de profesie inginer în construcții civile și a profesat la Londra 4 ani. 

Sold-out la UTA - Rapid 

UTA a anunțat că toate biletele pentru meciul cu Rapid, de sâmbătă, ora 20:30, au fost vândute.

Fanii fotbalului românesc au așteptat sfârșitul pandemiei, iar acum revin pe stadioane. La meciul dintre UTA și Rapid sunt așteptați peste 12.000 de spectatori, capacitatea maximă a arenei „Francisc von Neuman”.

Anunțul vânzării tuturor biletelor a fost făcut de antrenorul Ionuț Badea, printr-un clip special de prezentare: „Vreau să vă mulțumesc că ați cumpărat toate biletele pentru acest joc important. Vă așteptăm pe toți, vrem să ne ajutați să obținem cele 3 puncte cu Rapid”.

Rapidiștii susțin că vor avea în jur de 1.000 de susținători, fani veniți de la București, dar și „frații” timișoreni de la SSU Poli. Meciul prezintă un grad mare de risc.

Venim cu un charter de 190 de locuri, două vagoane de tren și 6 autocare din toată țara. Vin brigăzi de la Satu Mare, Oradea și Deva. O să facem spectacol. Pentru UTA e derby, pentru noi e un meci obișnuit. Vom bate tot până la final. Mutu ne-a demonstrat că e profesionist. Conduce bine echipa și se vede schimbare de atitudine. E clar că a schimbat lucrurile în bine. Are tot sprijinul nostru.

- Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiste, pentru GSP.ro.

RETRO GSP 28 de ani de la moartea lui Ștefan Dobay » 10 detalii mai puțin cunoscute despre cel poreclit „Calul” + recordurile fantastice, unele încă neegalate

Fanii Rapidului vor să facă show la Arad » Câți vin la meciul cu UTA + Mesajul pentru Mutu după 4 victorii la rând

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
sharpe
sharpe  •  10 Aprilie 2022, 20:14

CurCa ma-sa doar la gradina zoologică mai vezi, cum de altfel tot acolo găseşti si oamenii politici sau jurnalistii Români

1800566303630155
Iacob Muntean  •  10 Aprilie 2022, 15:55

Facultatea de constructii spune toti. Prostii clasei in liceu se duceau la constructii.

2088807144750362
Marcel Pașcalău  •  09 Aprilie 2022, 17:03

Care standarde europene? Ii fi vreun spălat pe inteligenta ce crede că dincolo iarba e mai verde decât acasă. Ca și tine sunt multi muritori de foame, dar fuduli de nu le ajungi la nas.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close