FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un dușman al lui Becali se ia de echipa roș-albastră: "E strigător la cer! Au prea multe declarații arogante"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 16:05

Jean Vlădoiu, fost atacant la Steaua, Dinamo și Rapid, a vorbit despre situația de la echipa roș-albastră și despre lupta la titlu.

Vlădoiu a avut în trecut o ceartă cu Becali, care a dus la plecarea lui de la formația stelistă, iar acum taxează declarațiile făcute de oficialii de la FCSB.

"Am mai văzut nişte tâmpenii, că Săpunaru a dat nişte meciuri. Ei sunt oameni care au jucat fotbal. Să ajungi să spui că Săpunaru a vândut meciuri şi şi-a marcat două autogoluri intenționat este deja strigător la cer. Sunt chestii de la oameni de la care eu nu mă aşteptam să facă asemenea declaraţii. Sigur că pentru unii care se credeau campioni acum o săptămână e greu de digerat, dar cer mai multă decenţă.

Chiar cred că poate produce surpriza, pe care nu o credeam cu două săptămâni în urmă. Credeam că Steaua este campioană. Dar uite ce înseamnă fotbalul. Mai sunt şi alte chestii deranjante. Prea devreme te bucuri și au fost multe interviuri arogante, cu care deja ne-am obișnuit în ultimii ani. Dar uite că Dumnezeu îţi mai dă câte una şi te mai trezeşti", a spus Vlădoiu la TV Dolce Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
indolentu
indolentu  •  09 Mai 2017, 19:34

ba da ce nesimtiti sint unii gen itibiticu numar de autobuz 134 si paprika 2015 da au uitat cind juca la iei vladoiu ce fericiti ierau.

1472524846126248
Zsolt Vetesi  •  09 Mai 2017, 19:19

Domnule Vladoiu am o singura intrebare pentru dv!De ce nu a jucat Sapunaru atacant de la minutul 60 si cu contracandidatele stelei?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Mai 2017, 18:48

asta vb ca sa nu adoarma,ce stie el,nimic

Vezi toate comentariile (6)
Comentează