FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU

Un estonian de Liga Campionilor la Buzău

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iulie 2008 00:00

Internaţionalul estonian Tarmo Kink (23 ani) a semnat un contract pe 2 ani cu Gloria Buzău, care a achitat clubului Levadia Tallinn 200.000 de euro, cel mai scump transfer făcut vreodată de Gloria Buzău.
Kink este atacant, a mai evoluat la Rela Tallinn, a trecut o scurtă perioadă şi pe la Spartak Moscova, iar din 2006 joacă la Levadia. În campionatul trecur a reuşit să înscrie 16 goluri în 31 de partide. La naţionala Estoniei a adunat 23 de selecţii şi a marcat 2 goluri. Tarmo Kink a fost titular miercurea trecută, în partida Levadia Tallinn – Drogheda (0-1), din manşa tur a primului tur preliminar la Ligii Campionilor.


Kink este super-pregătit. Trebuie să apară într-o zi, două. Este posibil să joace la Cluj din primul minut!”, a declarat antenorul Gloriei, Ştefan Stoica.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
 •  28 Iulie 2008, 17:54

FC Gloria Buzau e echipa suporterilor nu a ciobanului nu a lui Bucur nu a lui Stoica! Toti parvenitii carati-va Dumnezeului si lasati echipa si pe noi in pace! Voi toti ati denigrat imaginea unui oras nu numai a achipei de fotbal ...Trebuiesc cautati niste m.e.r.c.e.n.a.r.i sa va rezolve , daca nu vreti sa renuntati!

 •  28 Iulie 2008, 15:31

sper sa fie bun! :(

 •  27 Iulie 2008, 23:16

si eu am tot 23 de ani dar parca asta e tata!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează