FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un eurofantastic al Stelei face praf echipa actuală: "În afară de 2-3, nici un jucător n-ar fi prins echipa mea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2015 13:37

Fostul fundaș al Stelei, Sorin Ghionea, nu mai suportă situația proastă în care se află echipa și i-a criticat dur pe jucătorii roș-albaștrilor, considerînd că aceștia n-au atitudine.

Ghionea crede că jucătorii nu au de ce să dea vina pe războiul dintre Becali și Armată și că ar trebui să se concentreze pe ce au de făcut.

"Au fost mitinguri, a fost lumea în stradă, dar hai să lăsăm vorbele. Fapte, nu vorbe! Cui credeți că îi convine să aducă bani de acasă și să susțină niște jucători?

Să lăsăm vorbele că facem echipă în liga a 5-a. Astea-s vrăjeli de copii mici. Și pe vremea cînd jucam noi se numea FCSB. Erau alături de noi? Lăsați-mă, eu ca jucător trebuie să alerg pe teren, nu să merg pe el.

Eu, ca jucător, trebuie să pun capul în piciorul adversarului. Eu cînd jucam nu puteam să merg pe teren, încercam să fac ceva, să-i pun piedică, să mă țin de el. Atitudinea lipsește la Steaua. Personalitatea jucătorilor vine de la valoare, cînd n-ai valoare lași capul în jos și te uiți în pămînt la interviuri", a spus Sorin Ghionea la Dolcesport.

Sorin Ghionea a jucat pentru Steaua între sezoanele 2002-2009, echipă cu care a ieșit de două ori campion și a ajuns pînă în semifinalele Cupei UEFA.

"În afară de 2-3 jucători, pe vremea mea niciunul nu prindea primii 18. Chiar dacă se vor supăra pe mine, eu așa cred"  Petre Marin, fostul jucător al Stelei din perioada 2004-2010

Cel mai bun 11 al Stelei în sezonul 2005-2006, cînd roș-albaștrii au ajuns în semifinalele Cupei Uefa.

Carlos - Ogăraru, Goian, Ghionea, P. Marin - Nicoliță, Rădoi (C), Paraschiv, Boștină - Dică, Iacob

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
923627714363420
Crs Dvd  •  03 Decembrie 2015, 16:21

Cel mai bun a fost Goian

adrian008
adrian008  •  02 Decembrie 2015, 18:04
Postat de Cornaciu Raul pe 02 Decembrie 2015, 15:54

Nu o sa iti sara nimeni in cap, stai linistit. Echipa de atunci a mers bine datorita si fortei de grup, nu au fost nush ce talente sau jucatori valorosi, pt ca majoritatea au ajuns la echipe mici in vitorul apropiat: Carlos(Boavista care se batea la retrogradare in Portugalia), Ogararu(rezerva eterna la Ajav a jucat in 3 ani 44 de meciuri), Goian( la Palermo care e cam sg care a mai facut ceva in fotbal dupa perioada de la Steaua), Ghionea(La Rostov o echipa care se batea la retrogradare in Rusia si unde a jucat 18 meciuri intr-un sezon incuzand cupe), P. Marin(care a ramas la Steaua pana ope finalul carierei),Nicolita(care a frecat banca la greu in Franta), Radoi(la camile),Paraschiv(in serie B), Bostina(la Dinamo),Dica(la Catania unde a jucat 3 meciuri), Iacob(in liga a doua din germania unde a jucat 2 meciuri intr-un an). Mi se pare f putin de la o echipa care a fost la un pas de finala E.L.

Ma faci sa rad.Cati ani ai?Tu ai impresia ca din echipa actuala a Stelei ajunge vreo unul sa joace in vreo echipa adevarata?Ca tot dai exemple unde au ajuns cei de atunci.Si mai uiti un lucru.Atunci Becali nu videa jucatori imediat.Ii tinea pana nu mai dadeau randament si apoi ii vindea.Asta asa ca explicatie de ce nu au jucat la echipe mai bune.In plus toti stiau sa faca o preluare si lovirea mingii corect(exceptie poate Nicolita).Uita-te acum la preluarile lui Popa.Si iti mai numesc 3-4.Uita-te la mijlocul de atunci.Pai Popa nu a dat un gol in viata lui din afara careului.Aia de atunci cu exceptia lui Goian toti au goluri de la distanta si frumoase.Ce vorbim aici?Chiar si Ghionea.Si P.Marin si Ogararu si Bostina si Radoi si Dica .Pai astia de acum in afara de Stanciu habar nu au sa loveasca corect mingea.Hai ca ai fost amuzant :)))

864670430247166
Cornaciu Raul  •  02 Decembrie 2015, 16:50

mare

Vezi toate comentariile (10)
Comentează