FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Un fost antrenor al FCSB-ului îi ia apărarea lui Gigi Becali: "La orice echipă sunt patroni care știu mai bine ca antrenorii ce e de făcut"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 15 august 2017 18:41

Cosmin Olăroiu, antrenorul care a reușit cea mai importantă performanță europeană cu FCSB, susține că orice patron de fotbal se implică la echipă și dincolo de granițele financiare, după ce Gigi Becali a luat o serie de decizii referitoare la aspecte tactice ale echipei.

Ultima dintre acestea a venit odată cu transferul lui Dragoș Nedelcu la FCSB, când Becali a ordonat ca mijlocașul să fie trecut în centrul apărării.

"Depinde unde se oprește implicarea lui Gigi. Ar fi bine să fie doar financiară. Peste tot de altfel ar fi bine să fie doar implicare financiară, dar nu se rezumă doar la asta. Toată lumea are impresia că Gigi Becali face. Singura diferență e că el și face, și spune.

Toți patronii fac asta în opinia mea. Cred că la orice echipă sunt patroni care știu mai bine decât antrenorii ce e de făcut. Eu nu am lucrat cu Becali sau cum? El știa ce trebuie să știe, eu făceam ce trebuie să fac", a spus Olăroiu la TV Dolce Sport.

Sub comanda lui Cosmin Olăroiu, FCSB a ajuns în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005-2006 și a fost eliminată dramatic de Middlesbrough în penultimul act.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
saviola2_8
saviola2_8  •  15 August 2017, 19:27

vivat Oli!

vasglo
vasglo  •  15 August 2017, 19:19

Ave, OLI!......

1636051316609667
Tatar Domnica  •  15 August 2017, 19:17

Poti sa ai bani sa ii intorci cu lopata,cand carentele educatiei te dau gol,tot *** si penibil ramaii,nu-i asa,...mister(a se citi...enigma! Nu ca la...Dinu)...olaritu???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează